UWAGA ! OSZUST ! --- ślepak
UWAGA ! OSZUST ! --- ślepak
witam
No i jestem następną ofiarą oszustw ślepak'a... ponad 2 miesiące temu zakupiłem od niego za pośrednictwem allegro zderzaki, wpłaciłem kasę na konto a po ponad 2 miesiącach nie ma ani zderzaków ani kasy... zgłosiłem do allegro sytuację ale jego to w ogóle nie ruszyło... Cały czas mówi że przesyłki zaginęły na poczcie... miał mi wysłać skan potwierdzenia nadania ale czekam już ponad miesiąc... miał napisać ile kosztowała wysyłka, a on nawet tego nie jest w stanie powiedzieć... miał w zeszły poniedziałek jak napisał wpłacić mi z powrotem pieniądze ale dzisiaj jest niedziela a pieniędzy nadal nie ma... nie odpisuje na pw na forum mimo że regularnie jest na forum... nie odpisuje na sms... spławia moje telefony... zresztą nie mam zamiaru do niego dzwonić i na kolejne koszty się narażać... Chciałem to jakoś delikatnie załatwić ale z tym chłopakiem się tak nie da... Pomimo komentarzy na allegro nie kupujcie od niego rzeczy nawet za złotówkę:/ ponad 2 miesiące mam zamrożoną kasę i nie wiem kiedy ją odzyskam i czy w ogóle odzyskam... Dlatego zdecydowanie go nie polecam:/ A z tego co czytałem nie jestem pierwszą ofiarą... Kupił sobie audi coupe a nie ma 150zł żeby oddać i mieć czyste konto?? Widzę że zero honoru...
pozdrawiam uczciwych użytkowników forum
No i jestem następną ofiarą oszustw ślepak'a... ponad 2 miesiące temu zakupiłem od niego za pośrednictwem allegro zderzaki, wpłaciłem kasę na konto a po ponad 2 miesiącach nie ma ani zderzaków ani kasy... zgłosiłem do allegro sytuację ale jego to w ogóle nie ruszyło... Cały czas mówi że przesyłki zaginęły na poczcie... miał mi wysłać skan potwierdzenia nadania ale czekam już ponad miesiąc... miał napisać ile kosztowała wysyłka, a on nawet tego nie jest w stanie powiedzieć... miał w zeszły poniedziałek jak napisał wpłacić mi z powrotem pieniądze ale dzisiaj jest niedziela a pieniędzy nadal nie ma... nie odpisuje na pw na forum mimo że regularnie jest na forum... nie odpisuje na sms... spławia moje telefony... zresztą nie mam zamiaru do niego dzwonić i na kolejne koszty się narażać... Chciałem to jakoś delikatnie załatwić ale z tym chłopakiem się tak nie da... Pomimo komentarzy na allegro nie kupujcie od niego rzeczy nawet za złotówkę:/ ponad 2 miesiące mam zamrożoną kasę i nie wiem kiedy ją odzyskam i czy w ogóle odzyskam... Dlatego zdecydowanie go nie polecam:/ A z tego co czytałem nie jestem pierwszą ofiarą... Kupił sobie audi coupe a nie ma 150zł żeby oddać i mieć czyste konto?? Widzę że zero honoru...
pozdrawiam uczciwych użytkowników forum
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 14:23 przez adam1988audi, łącznie zmieniany 1 raz.
sprawa będzie wyjaśniona do końca NASTĘPNEGO tygodnia. Do tego czasu proszę bez zbędnych komentarzy i osądów. Będę miał do przedstawienia czarno na białym że mam racje!. Przyznaję sie kiedyś "robiłem" problemy i nie byłem w porządku ale to nie znaczy że w tym przypadku jest tak samo. Poza tym średnio wysyłam 3\4 paczki w miesiącu do chłopaków z ak80 i nie ma problemu. Dochodzą po 2\3 dniach i każdy zadowolony. Więc proszę o tydzień żeby ZAMKNĄC sprawe. I nie tylko kolega który kupił zderzaki jest w plecy ale także ja bo sprzedałem 2 zderzaki do audi w tym tylni od sporta a przedni z halogenami ZA 150 zl i zderzaki nawet do mnie nie wróciły a poczta powiedziała że z "zaginionymi" paczkami itp to do miesiąca czekać, a miesiąc minął i nic ;/
Z tym, ze reklamacje można złożyć w przypadku przesyłki po 14 dniach roboczych.ślepak pisze:sprawa będzie wyjaśniona do końca NASTĘPNEGO tygodnia. Do tego czasu proszę bez zbędnych komentarzy i osądów. Będę miał do przedstawienia czarno na białym że mam racje!. Przyznaję sie kiedyś "robiłem" problemy i nie byłem w porządku ale to nie znaczy że w tym przypadku jest tak samo. Poza tym średnio wysyłam 3\4 paczki w miesiącu do chłopaków z ak80 i nie ma problemu. Dochodzą po 2\3 dniach i każdy zadowolony. Więc proszę o tydzień żeby ZAMKNĄC sprawe. I nie tylko kolega który kupił zderzaki jest w plecy ale także ja bo sprzedałem 2 zderzaki do audi w tym tylni od sporta a przedni z halogenami ZA 150 zl i zderzaki nawet do mnie nie wróciły a poczta powiedziała że z "zaginionymi" paczkami itp to do miesiąca czekać, a miesiąc minął i nic ;/
Oj ślepak to nie piaskownica, za taką kasę kręcić wałki to kpina. Po tylu magicznych sytuacjach z wysyłką rzeczy, jestem za zablokowaniem możliwości wystawiania ogłoszeń i u nas na forum. A wy chłopaki czytajcie uważniej forum bo to nic nie kosztuje.