[B3 RN 1.6 75KM] Dobór przegubu
[B3 RN 1.6 75KM] Dobór przegubu
witam problem polega na tym że sklepy dysponują dwoma różnymi przegubami do tej wersji,różnią się one ilością ząbków ale nie bardzo nawet jestem w stanie powtórzyć jakie to są ilości tych zębów :mrgreen: czy wie ktoś jakie powinny być do tej wersji???
Ostatnio zmieniony 19 sie 2009, 22:36 przez bialy710, łącznie zmieniany 1 raz.
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Najlepiej samemu zanieść przegub sprzedawcy to on na własną odpowiedzialność ci dobierze <ok>
Ja się tak też za to zabieram bo już raz kupiłem i okazał się zły-na szczęście dało rade odzyskać kaskę :mrgreen:
okazało się że ten przegub wg katalogów powinien pasować a u mnie był po prostu za duży i nawet pierścień nie wchodził bo był za szeroki :?: dziwne bo do tego silnika (AAH) mi mówił w sklepie że ma tylko jeden rodzaj
Ja się tak też za to zabieram bo już raz kupiłem i okazał się zły-na szczęście dało rade odzyskać kaskę :mrgreen:
okazało się że ten przegub wg katalogów powinien pasować a u mnie był po prostu za duży i nawet pierścień nie wchodził bo był za szeroki :?: dziwne bo do tego silnika (AAH) mi mówił w sklepie że ma tylko jeden rodzaj