[SŁUPSK] Spoty... Termin 04.01.2013 kto za??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Re: [SŁUPSK] Spoty... 26.06.2011
nie codziennie zaglądam na forum, więcej czasu spędzam w garażu <ok> praktycznie zaraz po pracy idę do garażu i tam do wieczora... nie ma czasu na pierdoły <mikolaj>MalyGlodek pisze: spaykee - Ciebie byłem na 100% pewien że będziesz ale coś długo potwierdzałeś
ale przyjadę, a co mi tam
Tylko jakiś spot, zeby ekipa ze słupska wyruszyć, bo ja nawet kutwa nie wiem gdzie to <rotfl>
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
Spoko spaykee spotkamy się pod ratuszem i bujniemy się to ścięgnicy bez szału godzinka półtorej posiedzimy pogadamy na dojazdy trzeba liczyć ze słupska po tych dziurach jakieś 30-40 minut w jedna mańkę.
Chłopaki z koszalina kto w końcu przyjeżdża? Wy wiecie gdzie ścięgnica jest? Na PW zarzućcie do mnie swoją komórkę żeby ogarnąć jakiś konkretny kontakt.
Chłopaki z koszalina kto w końcu przyjeżdża? Wy wiecie gdzie ścięgnica jest? Na PW zarzućcie do mnie swoją komórkę żeby ogarnąć jakiś konkretny kontakt.
Sluchajcie, ja bym od razu przyjechal na miejsce, bo jestem u rodziny w suchorzu i nie oplaca mi sie jechac do slupska i potem do siegnicy. wiec o ktorej planujecie byc na miejscu? Ja dojade. moze podam moj numer tel. w razie gdyby cos nie wypalilo to prosze o kontakt: 602 692 194 Andrzej. Fajnie byloby gdyby ktos mi podal swoj nr gdybym nie mogl was tam znalesc.
- MalyGlodek
- Forum Audi 80
Cześć wszystkim, sorry że nic nie napisałem ale fucha od wczoraj rana mi się trafiła i dopiero do domu wróciłem, ogólnie ekipa która rusza ze słupska to tak sądzę 17.30 pod pomnikiem na parkingu koło ratusza, a razem spotykamy się około 18+/- kwadrans studencki na Ścięgnicy, oczywiście skoro pojawiły się numery telefonów czuję się zobligowany powiadomić każdego z osobna na komórkę ze względu na to że tak późno tą wiadomość umieściłem
Pamiętajcie żeby ogarnąć trochę wachy zapas na 60 km Jak ktoś ma jakąś dobrą cyfrówkę mile widziana, zawsze zdjęcia są fajną pamiątką.
W razie czego grill/brykiet/podpałka jest u mnie w bagażniku także jakieś kiełbaski czy mięsko można zabrać i sobie z rusztu wcinać.
Do zobaczenia
Pamiętajcie żeby ogarnąć trochę wachy zapas na 60 km Jak ktoś ma jakąś dobrą cyfrówkę mile widziana, zawsze zdjęcia są fajną pamiątką.
W razie czego grill/brykiet/podpałka jest u mnie w bagażniku także jakieś kiełbaski czy mięsko można zabrać i sobie z rusztu wcinać.
Do zobaczenia