[B4 TDI 90 KM 1992]Co zrobić gdy padnie pompa wtryskowa??
[B4 TDI 90 KM 1992]Co zrobić gdy padnie pompa wtryskowa??
Witam!!
Niedawno padła mi pompa wtryskowa [B4 TDI 90 KM 1992, górny przelew]. Regeneracja nie nic nie dała. Pompiarz polecił kupić mi używaną o tym samym numerze 0 460 404 998 lub zamienną -końcówka 995. Rzekomo inną auto może nie przyjąć. Dziś była montowana 3-cia już z kolei... bez efektu. A co mechanik to inna opinia.
Ręce opadają. Proszę o pomoc.
Niedawno padła mi pompa wtryskowa [B4 TDI 90 KM 1992, górny przelew]. Regeneracja nie nic nie dała. Pompiarz polecił kupić mi używaną o tym samym numerze 0 460 404 998 lub zamienną -końcówka 995. Rzekomo inną auto może nie przyjąć. Dziś była montowana 3-cia już z kolei... bez efektu. A co mechanik to inna opinia.
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
Re: [B4 TDI 90 KM 1992]Co zrobić gdy padnie pompa wtryskowa?
coś mi się nie chce wierzyć że aż 3 pompy byłyby padnięte :roll: obstawiam że padło coś innego tylko z tych informacji to gramy w totolotka bo nawet nie wiemy co się stało, jedyne słowa tej zgadywanki to "padła pompa"siequ pisze:Witam!!
Niedawno padła mi pompa wtryskowa .... Dziś była montowana 3-cia już z kolei... bez efektu. A co mechanik to inna opinia.
jak się zamieni pompę to nie ma prawa, zamiana kabelków i ECU to już zupełnie inna bajka, to samo w drugą stronę jak się założy pompę z nastawnikiem potencjometrycznym w miejsce indukcyjnego to też nie ma prawa odpalićk44761 pisze:ma prawo @MUNIOR, ale jak się zamieni dwa kableki we wtyczce i zmieni ECU
tu jest mowa o zmianie pompy a nie dodatkowo wszystkiego jeszcze co jest z tą pompą związane