Nie wykluczone ,ale nic mi o tym nie wiadomo ,bo nigdy nie szukałem takiego nastawnika,ale faktycznie sprawdziłem i masz rację http://allegro.pl/nastawnik-dawki-audi- ... 01686.html ktoś sprzedaje ,a ten ktoś to znany w okolicy "zdzierca "ma wielki warsztat i goli jak za zborze za byle co.Ciekawe czy i za ile by się podjął przekładki z potencjometru na indukcyjny ...pewnie cena przekroczyła by połowę wartości auta :mrgreen: Chętnie założył bym mały warsztacik gdzieś koło niego i robił to co on za pół ceny ,ale pewnie by mnie spalił :mrgreen: ...Żartowałem Taki fachman ale bzdury w opisie aukcji pisze " << * Nastawnik typu POTENCJOMETRYCZNEGO.audi polska pisze:MUNIOR jesteś z Lubartowa? u was ktoś sprzedaje nowe nastawniki na allegro tak?
* Nastawnik zastosowany w pompach o numerze:
* 0 460 404 995
* 0 460 404 998
* 0 460 415 998.
* Zastosowanie:
AUDI:
80 B4 1,9 TDI z roku 09/1991 - 05/1995 silnik 1Z o mocy 66 KW ">> Według tego opisu ,w audi 80 występował tylko nastawnik potencjometryczny ,a każdy srednio zorientowany użytkownik wie że od lutego 94 roku stosowano już nastawniki indukcyjne ...ale on zapewne myśli że wszyscy to frajerzy i można im sprzedać kit ...sory że sie tak rozpisałem nie na temat ,ale wkur.....ją mnie takie cwaniaczki co myślą że wszystko wiedzą a cała reszta to bezmyśne nie znające się na niczym stado baranów