[1.9TDI 1Z] Pompa wtryskowa.
-
- Forum Audi 80
[1.9TDI 1Z] Pompa wtryskowa.
witam. mam pytanie czy można zamontować pompe wtryskową z bocznym przelewem i okrągłą wtyczką zamiast górnego przelewu? mam pomope właśnie z górnym przelewem i nastawnikiem potencjometrycznym i musze kupić inną bo ta jest uszkodzona.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2009, 18:30 przez TRZMIELU240684, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [1.9TDI 1Z] Pompa wtryskowa.
nie wiem czy dobrze rozumiem chcesz założyć pompe z nastawnikiem indukcyjnym, a masz potencjometryczny przelew na górze i przepływkomierz Bosch-a tak :?:TRZMIELU240684 pisze:witam. mam pytanie czy można zamontować pompe wtryskową z bocznym przelewem i okrągłą wtyczką zamiast górnego przelewu? mam pomope właśnie z górnym przelewem i nastawnikiem potencjometrycznym i musze kupić inną bo ta jest uszkodzona.
-
- Forum Audi 80
nie jezeli jest przelew z boku to jest to indukcyjny i tego zamiast bosch-a nie założysz ,a okrągłą wtyczke mają i potencjometryczna i indukcyjna pompa oczywiście można założyć indukcyjny nastawnik ale do tego musisz mieć przepływomierz pierburg+obudowe filtra i wtyczke i sterownik inny to tak w skrócie:)TRZMIELU240684 pisze:tak mam pompe wtryskową z nastawnikiem potencjometrycznym bosch. ale na allegro są pompy wtryskowe z bocznym przelewem i też mają okrągłą wtyczke. a one nie są z nastawnikiem potencjometrycznym?