[80 B4] Zegary dodatkowe z anglika do eu
[80 B4] Zegary dodatkowe z anglika do eu
Witajcie, mam pytanie. Wczoraj zakupiłem zegary dodatkowe wraz z tunelem, dziś zauważyłem że one są z anglika ;/ I pytanie czy podejdą one pod europejską wersje ?
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Witam dopisuje się tego tematu gdyż nie mogę znaleźć odpowiedniego postu. Chciałbym do mojej 80 tki zamontować dodatkowe zegary . czy z tym zabiegiem wiąże się dużo przeróbek i czy można bez większych problemów podłączyć się do istniejącej instalacji. :?:
[ Dodano: 2016-01-18, 23:43 ]
Witam dopisuje się tego tematu gdyż nie mogę znaleźć odpowiedniego postu. Chciałbym do mojej 80 tki zamontować dodatkowe zegary . czy z tym zabiegiem wiąże się dużo przeróbek i czy można bez większych problemów podłączyć się do istniejącej instalacji. :?: proszę o pomoc
Witam dopisuje się tego tematu gdyż nie mogę znaleźć odpowiedniego postu. Chciałbym do mojej 80 tki zamontować dodatkowe zegary . czy z tym zabiegiem wiąże się dużo przeróbek i czy można bez większych problemów podłączyć się do istniejącej instalacji. :?: proszę o pomoc
Jesli kupisz ori zegary z tunelem i wiązką idącą od silnika to nie będzie to żadne problem pasuje P&PMirekluis pisze:Witam dopisuje się tego tematu gdyż nie mogę znaleźć odpowiedniego postu. Chciałbym do mojej 80 tki zamontować dodatkowe zegary . czy z tym zabiegiem wiąże się dużo przeróbek i czy można bez większych problemów podłączyć się do istniejącej instalacji. :?: