Mogą byc te z linku ode mnie wzm 216. I tylko takie bedziesz potrzebować, przy wtryskach od afn'a to tylko soft 130 km i 300 Nm
Natomiast przy 216-tkach program na 140 km i 350 Nm
Kompy 16 bitowe Munior posiada z odpowiednim wsadem z zależności od zastosowanych wtryskiwczy jak i osprzetu, więc u Ciebie chyba cztery pin'y trzeba bedzie przełożyć w ecu by wszystko działało poprawnie.
[Audi B4 sedan] 1.9tdi 1z
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
nom funkcje są grube wszystko jest super własnie poza airbagami w takim samochodzie dla mnie audi 80 to klasyk a airbagi to zbedne klamoty ale o gustach sie nie dyskutuje i musisz przyspawać te fotele na stałe do podłogi lub dorobic mocowania, potem wszystko zabezpieczyc zeby nie rdzewiało w tym miejscu, potem podziałac ze spasowaniem tylnej ławki, ale z pewnoscia temat jest warty zachodu <ok>
Maly update 29.11.2015
*Fotele przednie zamontowane, teraz pozostalo tylko podlaczyc elektrykę.
Niedlugo wrzuce schemat mocowan do tych foteli <a8d2 recaro>
Gdyby ktoś miał schemat podlaczenia foteli recaro <elektryka> to bylbym wdzięczny <ok> niestety znalazłem na forach tylko wersje po rosyjsku
A tutaj wczorajsza kapiel po miesiącu w garażu
*Pomalowany prawy tylny błotnik ze względu na przetarcie nadkola i odpadającego lakieru bezbarwnego :<
*Cala gablota spolerowana maszynowo i porobione zostały zaprawki na rogach drzwi itp.
*Fotele przednie zamontowane, teraz pozostalo tylko podlaczyc elektrykę.
Niedlugo wrzuce schemat mocowan do tych foteli <a8d2 recaro>
Gdyby ktoś miał schemat podlaczenia foteli recaro <elektryka> to bylbym wdzięczny <ok> niestety znalazłem na forach tylko wersje po rosyjsku
A tutaj wczorajsza kapiel po miesiącu w garażu
*Pomalowany prawy tylny błotnik ze względu na przetarcie nadkola i odpadającego lakieru bezbarwnego :<
*Cala gablota spolerowana maszynowo i porobione zostały zaprawki na rogach drzwi itp.