[B3 1.8]-BeCzy typ89 by Robertas, pakiet zima ;) s10
- robertas1.8
- Forum Audi 80
hexman, no spoko, nic sie nie stalo No ja maila nie dostalem, w sumie musialem byc w robocie, tak wiec nie wybralem sie...
No halogensy swieca na zolto dzieki folii
[ Dodano: 2015-10-02, 16:59 ]
Z cyklu bo wiecej miec jest lepiej Dzieki koledze Emanuel33 skompletowalem tyl... Teraz musze urezac ramke pod tablice i zamowic dedyka w rozmiarze US
[ Dodano: 2015-10-10, 15:28 ]
No i korzystajac z wolnej chwili, zalozylem USy, zadowolony jestem Musze urzezbic tylko jeszcze blendke i bedzie gitarka, trzeba sie wybrac gdzies na szrot i znalezc conieco
Powiedzcie czy z b4 limo blenda pasuje w klape do b3, chodzi mi o normalna blende europejska???
No i focisz jak to teraz jest
No halogensy swieca na zolto dzieki folii
[ Dodano: 2015-10-02, 16:59 ]
Z cyklu bo wiecej miec jest lepiej Dzieki koledze Emanuel33 skompletowalem tyl... Teraz musze urezac ramke pod tablice i zamowic dedyka w rozmiarze US
[ Dodano: 2015-10-10, 15:28 ]
No i korzystajac z wolnej chwili, zalozylem USy, zadowolony jestem Musze urzezbic tylko jeszcze blendke i bedzie gitarka, trzeba sie wybrac gdzies na szrot i znalezc conieco
Powiedzcie czy z b4 limo blenda pasuje w klape do b3, chodzi mi o normalna blende europejska???
No i focisz jak to teraz jest
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Roman_S, no kierunki zostaja w pomaranczy jakos mi sie tak podoba .... Jutro sie na szrot wybieram i moze cos wytargam za pare grosikow bo i tak do pociecia bedzie
[ Dodano: 2015-11-02, 15:33 ]
No i zawital pakiet zima 2015 Kurcze ja sie chyba nigdy nie oducze tego zdziwka po zmianie na zimowe buty, jakie to nagle auto staje sie komfortowe W tym roku przeskoczylem na stale z b4, jednak to kolo ladniejsze jest od ori 14
Taki bandzior teraz lata Brak tylko napisu Sheriff na drzwiach
[ Dodano: 2015-11-02, 15:33 ]
No i zawital pakiet zima 2015 Kurcze ja sie chyba nigdy nie oducze tego zdziwka po zmianie na zimowe buty, jakie to nagle auto staje sie komfortowe W tym roku przeskoczylem na stale z b4, jednak to kolo ladniejsze jest od ori 14
Taki bandzior teraz lata Brak tylko napisu Sheriff na drzwiach
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Aż taki problem dorwać? :roll:
W takim razie jestem szęściarzem, bo dostałem blende do c4 za friko - też do pocięcia była. Jakbym miał płacić tyle to pewnie dalej jeździłbym z lampami EU i kwadratem z tyłu :mrgreen:
A po szrotach nie ma nic?
A swojej, którą miałeś wcześniej nie chcesz ciąć?
edit:
A blenda z Avanta (środek i tak tniesz)?
http://allegro.pl/blenda-klapy-tylna-au ... 42091.html
W takim razie jestem szęściarzem, bo dostałem blende do c4 za friko - też do pocięcia była. Jakbym miał płacić tyle to pewnie dalej jeździłbym z lampami EU i kwadratem z tyłu :mrgreen:
A po szrotach nie ma nic?
A swojej, którą miałeś wcześniej nie chcesz ciąć?
edit:
A blenda z Avanta (środek i tak tniesz)?
http://allegro.pl/blenda-klapy-tylna-au ... 42091.html
- robertas1.8
- Forum Audi 80
hexman, no wlasnie swojej nie chce ciac, bo w ladnym stanie jest i w lakierze... Jakby mi sie US znudzil to wroce do serii Choc watpie... no jedynie trzeba bedzie kupic z avanta, bo takie idzie kupic za grosze na szrotach bylem dwoch i wiesz co powiedzieli??
Paaaaanie, mamy a4, a3... ale 80tek to my nie mamy na zlomie xD
Paaaaanie, mamy a4, a3... ale 80tek to my nie mamy na zlomie xD