[ALL B4] problem ze światłami mijania
-
- Forum Audi 80
No faktycznie 9 Amper, to nie tak dużo, ale to takie troche dziwne, o ile inne auta mają mijana na przekaźniku, to audi nie ma. Boję się pomyśleć , że jedzie się nocą, zakręt, i bum akurat światła Ci padają przez tą manetkę.
Na pewno jest to do przerobienia Bezpieczeństwo przede wszystkim.
[ Dodano: 2015-12-16, 18:28 ]
Podobno te manetki lubią się upalać ? Prawda to?
https://audi80.pl/topics74/all-tunin ... t10711.htmConectic pisze:No faktycznie 9 Amper, to nie tak dużo, ale to takie troche dziwne, o ile inne auta mają mijana na przekaźniku, to audi nie ma. Boję się pomyśleć , że jedzie się nocą, zakręt, i bum akurat światła Ci padają przez tą manetkę.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
[80 B3 B4] Brak tylko prawego światła mijania
Witam.
Napotkałem dziwny problem mianowicie - nie działa mi tylko światło prawe mijania. Drogowe działają oba, postojowe również, a mijania pali się tylko lewa. Wymieniłem profilaktycznie żarówkę - nie pomogło. Przy zabawie z bezpiecznikami wyjąłem ostatecznie bezpieczniki num 8,9,10,11 (8,9 od długich i 10,11 od mijania) - drogowe nie działały (prawidłowo) ale mijania.... ciągle zapalało się lewe (prawe dalej trup) pomimo braku bezpieczników.
Pomysły jak rozwiązać taki problem? :<
Napotkałem dziwny problem mianowicie - nie działa mi tylko światło prawe mijania. Drogowe działają oba, postojowe również, a mijania pali się tylko lewa. Wymieniłem profilaktycznie żarówkę - nie pomogło. Przy zabawie z bezpiecznikami wyjąłem ostatecznie bezpieczniki num 8,9,10,11 (8,9 od długich i 10,11 od mijania) - drogowe nie działały (prawidłowo) ale mijania.... ciągle zapalało się lewe (prawe dalej trup) pomimo braku bezpieczników.
Pomysły jak rozwiązać taki problem? :<
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
[B3 1.6 RA/SB] Problem ze Światłami
witam mam taki problem ze światłami mijania podczas jazdy na dolkach i nie tylko nawet na prostej swiatła czasem swieca raz mocniej raz słabiej co moze byc przyczyna alternator??
Ostatnio zmieniony 21 sie 2016, 20:51 przez Gregorio25, łącznie zmieniany 1 raz.