[nie polecam] kupujacy YaCooL
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
a to nie jest odpowiedni dział :?:hexman pisze:PieterB, to można przenieść temat do odpowiedniego działu,
No mogę edytować itp. itd. ale nie o to chodzi. Bo jak się kogoś z jakich względów objeżdża to warto by napisać i opisać dokładnie co i jak i za co, nie sądzisz. A nie tekst tego typu
a potem tekstMaroonio pisze:bo taki jeden z forum wali w bambuko.....
.Maroonio pisze:W zasadzie to usuń ten temat bo nie chce mi się tego edytować
A kto wie czy tak samo nie odbyło się w czasie niedoszłej transakcji.
ps temat wyedytuję a na resztą się zastanowię jeszcze.
Witajcie
Na początku przepraszam kolegę Maroonio za niesfinalizowany zakup
Moja wina dałem d..y itd na moją obronę mam tylko fakt że nie mam na stałe dostępu do netu gdy jestem w trasie
Zawodowo jeżdżę po EU i niestety planowany urlop zmienił się w nieplanowaną orkę aż do Świąt
Jeśli zderzak jeszcze jest to zdecydowanie go kupię a jeśli nie to szukam dalej.
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli A 80
Moja kolekcja właśnie powiększyła się o sedana w rzadkim kolorze biała perła i co ciekawe 1.9 tdi na Pierburgu a z 92r
Jeszcze raz przepraszam i Wesołych Świąt
Na początku przepraszam kolegę Maroonio za niesfinalizowany zakup
Moja wina dałem d..y itd na moją obronę mam tylko fakt że nie mam na stałe dostępu do netu gdy jestem w trasie
Zawodowo jeżdżę po EU i niestety planowany urlop zmienił się w nieplanowaną orkę aż do Świąt
Jeśli zderzak jeszcze jest to zdecydowanie go kupię a jeśli nie to szukam dalej.
Pozdrawiam wszystkich wielbicieli A 80
Moja kolekcja właśnie powiększyła się o sedana w rzadkim kolorze biała perła i co ciekawe 1.9 tdi na Pierburgu a z 92r
Jeszcze raz przepraszam i Wesołych Świąt