ogladalem przed chwila zdjecia auta jednego z klubowiczow i doszlem do wniosku ze brakuje mu tylko lamp zespolonych
chwilka zastanowienia i przyszedl mi pomysl do glowy zeby spróbowac zespolic zwykle lampy i migacze od B4 pod szklem od lamp zespolonych ktore chodza na allegro po okolo 150PLN
zastanawiam sie czy ktos juz prubowal tego myku i czy wygladalo to dosc estetycznie
mozna by bylo pomalowac obrys i klejenie na czarno (efekt lamp dymionych) zeby nie bylo nic widac
co sadzicie o tym pomysle :?:
[80 B4-B3] zrobic lampy zespolone
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
-
- Audi 80 Klub
wlasnie troszke sie mylisz chlopczyku bo szkla takowe ma ten sam pan ktory ma te do audi 90 tyle ze mozliwe ze aukcja sie skonczyla
szkla te roznia sie rozmiarem i takim polksiezycem w miejscu soczewki mam gdzies zdjecie szkla z takiej wlasnie aukcji
a wlasnie o estetyke mi chodzi ale sadze ze dymione i przyklejone na klej silikonowy przezroczysty moze to ladnie wyjsc
oczywiscie trzeba troche po rezac zeby zlaczyc migacz i lanpe zeby byla jak najmniejsza szczelina
szkla te roznia sie rozmiarem i takim polksiezycem w miejscu soczewki mam gdzies zdjecie szkla z takiej wlasnie aukcji
a wlasnie o estetyke mi chodzi ale sadze ze dymione i przyklejone na klej silikonowy przezroczysty moze to ladnie wyjsc
oczywiscie trzeba troche po rezac zeby zlaczyc migacz i lanpe zeby byla jak najmniejsza szczelina
-
- Audi 80 Klub
musisz zadzwonic do tego typa co wystawia szkla do b3 i powpytac czy je jeszcze ma i zeby wystawil na aukcje to jest ten co wystawia je na takim zóltym tle on ma chyba szkla do halogenow i lamp
[ Dodano: 2007-12-21, 20:56 ]
PawelG, wlasnie dla tego mozna by to przydymic czarnym matem i przykleic do szkieła i wtedy bylo by to mniej rzucajace sie a efekt mogl by wyjsc dobry
ja jak znajde gdzies wolne czesci to zaczynam kombinowac
[ Dodano: 2007-12-21, 20:56 ]
PawelG, wlasnie dla tego mozna by to przydymic czarnym matem i przykleic do szkieła i wtedy bylo by to mniej rzucajace sie a efekt mogl by wyjsc dobry
ja jak znajde gdzies wolne czesci to zaczynam kombinowac
-
- Forum Audi 80