Witam polecacie jakąś stronę z historią pojazdu po wpisaniu vin i rejestracji. Najlepiej taką gdzie będą informacje o stłuczkach naszego auta. A i dobrze by było gdyby była darmowa <urodziny>
https://historiapojazdu.gov.pl/ - na tej są tylko ogólne informacje i przebieg
[ALL]Historia naszych 80
- jomiskin13
- Forum Audi 80
[ALL]Historia naszych 80
Ostatnio zmieniony 27 sty 2016, 21:28 przez jomiskin13, łącznie zmieniany 2 razy.
- jomiskin13
- Forum Audi 80
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
jomiskin13, niestety nie działa
Ale mniejsza o to, ale takie rzeczy jak to zapodałeś w screenach to sprawdzisz bo przecież prowadza zapisy na przeglądach, ale o 2 lat dopiero z tego co pamiętam.
Kod: Zaznacz cały
Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem historiapojazdu.gov.pl wystąpił błąd.
Uczestnik komunikacji zgłasza niezgodną lub nieobsługiwaną wersję protokołu.
(Kod błędu: ssl_error_protocol_version_alert)
Żądana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić
autentyczności otrzymanych danych.
Należy skontaktować się z właścicielem witryny i poinformować go o tym problemie albo
skorzystać z opcji „Zgłoś niedziałającą witrynę” w menu Pomoc.
tego niestety nie, bo nikt tego nie rejestruje, no przynajmniej ja nic o tym nie wiemjomiskin13 pisze:Najlepiej taką gdzie będą informacje o stłuczkach naszego auta.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Silnik: 2.3 NG
Może ubezpieczyciele mają jakąś i bazę. Może firmy które badają przeszłość po VINie mają taki dostęp.PieterB pisze:
tego niestety nie, bo nikt tego nie rejestruje, no przynajmniej ja nic o tym nie wiem
Jak samochód był zarejestrowany np. w Holandii albo Danii, Szwajcarii to można bez problemu sprawdzić dane na tamtejszych stronach.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
no może ale raczej tego za free nie udestępniąmaciek889 pisze:PieterB napisał/a:
tego niestety nie, bo nikt tego nie rejestruje, no przynajmniej ja nic o tym nie wiem
Może ubezpieczyciele mają jakąś i bazę. Może firmy które badają przeszłość po VINie mają taki dostęp.
tam tak ale ja myślałem że bardziej chodzi u nasJak samochód był zarejestrowany np. w Holandii albo Danii, Szwajcarii to można bez problemu sprawdzić dane na tamtejszych stronach.
- jomiskin13
- Forum Audi 80