Witam.
Szukam rozpórki do Audi Cabrio 2,3 z 1992 roku gdyż myślę ze jest mi niezbędna na nasz piękne szwajcarskie drogi :] . Jeśli ktoś z forum posiada taka prosiłbym o info jaka cena i jakieś foto.
Poniżej foto rozpórki która jedynie (chyba) pasuje do silnika 2,3 w audi cabrio . Ale o opinie poproszę fachowców gdyż ja mam średnie pojęcie.
Dzięki
[b4 2,3] Rozpórka do Audi 80 Cabrio
[b4 2,3] Rozpórka do Audi 80 Cabrio
Ostatnio zmieniony 05 lip 2009, 18:59 przez sebaefekt, łącznie zmieniany 3 razy.
- siwusek216
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
lukasz29, mógłbyś podesłać fotki swojego projektu ? Zaciekawiło mnie to.
A takie pytanie mam, ponieważ sam myślałem, nad rozpórką oraz nad wzmocnieniem w bagażniku ( na wzór poliftowego) ale, czy jeśli usztywnimy samochód w komorze silnika naprężenia nie przejdą na środek samochodu powodując jego większe zużycie ? Cabrio z 92 roku samo w sobie jest miękkie, ale po dłuższych przemyśleniach zacząłem wątpić, czy chwilowe usztywnienie nie spaczy nam konstrukcji.
A takie pytanie mam, ponieważ sam myślałem, nad rozpórką oraz nad wzmocnieniem w bagażniku ( na wzór poliftowego) ale, czy jeśli usztywnimy samochód w komorze silnika naprężenia nie przejdą na środek samochodu powodując jego większe zużycie ? Cabrio z 92 roku samo w sobie jest miękkie, ale po dłuższych przemyśleniach zacząłem wątpić, czy chwilowe usztywnienie nie spaczy nam konstrukcji.