Kalendarz na 2016 rok
Bo pracuję od 9 do 17 a poczta jakimś cudem teraz nie jest czynna 8:30-17:30 a 9:30-16:30 co jest według mnie całkowicie bez sensu. Listonosz oczywiście zostawia tylko awizo... :roll:PieterB pisze:Wertyn, a czemu po walce :?:to też zauważyłem że ciut za duże spirale dali i już im się zebrałoWertyn pisze:Wypadł tylko drucik, na którym się go wiesza.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
aha tyle że to jest paczka i jak mi pani na poczcie powiedział powinni ją doręczyć i nie ma mowy o awizo, no chyb że próbowali by kilka razy i nie zastali cie w domu.Wertyn pisze:Bo pracuję od 9 do 17 a poczta jakimś cudem teraz nie jest czynna 8:30-17:30 a 9:30-16:30 co jest według mnie całkowicie bez sensu. Listonosz oczywiście zostawia tylko awizo... :roll:PieterB pisze:Wertyn, a czemu po walce :?:to też zauważyłem że ciut za duże spirale dali i już im się zebrałoWertyn pisze:Wypadł tylko drucik, na którym się go wiesza.
był raz i tyle. skargi nie pomagają dalej jest to samo...PieterB pisze:aha tyle że to jest paczka i jak mi pani na poczcie powiedział powinni ją doręczyć i nie ma mowy o awizo, no chyb że próbowali by kilka razy i nie zastali cie w domu.Wertyn pisze:Bo pracuję od 9 do 17 a poczta jakimś cudem teraz nie jest czynna 8:30-17:30 a 9:30-16:30 co jest według mnie całkowicie bez sensu. Listonosz oczywiście zostawia tylko awizo... :roll:PieterB pisze:Wertyn, a czemu po walce :?: to też zauważyłem że ciut za duże spirale dali i już im się zebrało