Przywitaj się z nami
-
Mateusz995
- Forum Audi 80

-
skeed1
Re: Przywitaj się z nami
witam.jestem Krzysztof,dla kolegów Śledź.
mieszkam na granicy trzech powiatów:Białystok,Sokółka,Mońki.mam audiczkę 92 2.0 abk prawie 400 tys.
forum jest bardzo wspaniałe często czytałem posty i dzięki nim szybko rozwiązywałem problemy.
mieszkam na granicy trzech powiatów:Białystok,Sokółka,Mońki.mam audiczkę 92 2.0 abk prawie 400 tys.
forum jest bardzo wspaniałe często czytałem posty i dzięki nim szybko rozwiązywałem problemy.
Witajcie miłośnicy Audi. Pozdrawia Was Darek z Oświęcimia jeżdżący Audi 80 93r. silnik 1.9 TDI 90 km. Trafiłem tutaj szukając odpowiedzi na różne pytania natury technicznej i tutaj znalazłem odpowiedzi za co bardzo Wam dziękuje. Naprawdę ilość informacji zgromadzona na tym forum jest niesamowita. Może też kiedyś będę mógł komuś pomóc 
- SzamboNurek
- Forum Audi 80

-
Pawlik1993
- Forum Audi 80

witam , jestem już od kilku lat na forum , ale zawsze jako "słuchacz" a nie jako nadawca ..
postanowiłem się jednak ujawnić - Bartek , lat 28 , a auto z innej bajki w ogóle(tej rdzawej) bo Toledo 1L.
wpadłem się przywitać bo wypada przed napisaniem pierwszego posta a interesuje mnie głównie dział tdi.
postanowiłem się jednak ujawnić - Bartek , lat 28 , a auto z innej bajki w ogóle(tej rdzawej) bo Toledo 1L.
wpadłem się przywitać bo wypada przed napisaniem pierwszego posta a interesuje mnie głównie dział tdi.
Witam Panie i Panów
Mam na imię Piotr i od 2 stycznia jestem posiadaczem wspaniałego Audi 80 B4, 1,9 TDI (1z) z 1994 roku. Jestem po wymianie rozrządu i w trakcie "dopieszczania"- kołpaczki, żaróweczki, dekielki, dywaniki i takie tam... Jak do Was trafiłem? Po prostu Jesteście skarbnicą wiedzy i doświadczenia i nie sposób Was nie znaleźć :lol: Poza tym po dwóch tygodniach czytania postów mogę śmiało powiedzieć, że atmosfera na tym forum jest fantastyczna <ok> Pozdrawiam Wszystkich, Piotr