[AUDI 80 B4 ABK] MY BLACK PEARL zderzaki RS2
-
- Forum Audi 80
Kwestia gustu o tych się nie dyskutuje chlapacze to dobra rzecz bo kupa syfu trafia na próg i zderzak z tyłu jak tego nie ma np. roztopiony asfalt który ciężko zmyć z lakieru itp.Emblematy w listwie to myślę tymczasowo pewnie ktoś dziury wydłubał <ok> Rób tak żeby tobie się podobał samochód pozdrawiam <ok>
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
czarny tył był gorszy od czerwonego, zmiana na plus, kora na kierownicy to porazka wizualna, nowoczesna skora typu soul nie pasuje, jesli juz zrobiles to mam mieszki z tego typu skory, ktory moze dopasujesz do kompletu. reszta zmian jak najbardziej na plus...tylko dlaczego tarcze od predkosciomierza zostawiles stara a reszte nowa ?
niedługo pojawi się zderzak tył od S2 więc i chlapacze będą musiały zniknąć
[ Dodano: 2016-01-22, 10:59 ]
[ Dodano: 2016-01-22, 10:59 ]
prędkościomerz zostawiłem starego typu poniewarz miałem nowy oryginał z zerowym przebiegiem dlatego zdecydowałem sie go zostawicUFOtm pisze:tylko dlaczego tarcze od predkosciomierza zostawiles stara a reszte nowa ?
Z S2 na tyłku będzie miódjaro7427 pisze:niedługo pojawi się zderzak tył od S2 więc i chlapacze będą musiały zniknąć
[ Dodano: 2016-01-22, 10:59 ]prędkościomerz zostawiłem starego typu poniewarz miałem nowy oryginał z zerowym przebiegiem dlatego zdecydowałem sie go zostawicUFOtm pisze:tylko dlaczego tarcze od predkosciomierza zostawiles stara a reszte nowa ?
-
- Forum Audi 80
kolega który posiada sporo części odstąpił mi ten zderzak od niego mam też czerwoną blendę pod rejestrację zderzak na razie dopiero co pomalowany ale czekam na troche cieplejsze dni w mrozy takich tematów wole nie montowac bo nie posiadam ogrzewanego garażupatryqpl22 pisze:czekamy na foto ze zdesiem s2 można wiedzieć gdzie go dorwałeś ? allegro czy olx itp. ? pzdr.
[ Dodano: 2016-02-20, 21:33 ]
zmiana zderzaków tył S2 przód CFL ze spryskami
- Syn_Andrzeja
- Forum Audi 80
- Kontakt: