Mam na imię Kamil i jestem z Łomży. Posiadam Audi 80 B4 2.0 90 kM + LPG '91r. Na forum trafiłem już jakiś czas temu jak szukałem informacji. Pozdrawiam
Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
witam mam na imię Paweł i posiadam audi b3 1.6 td
Ostatnio zmieniony 31 sty 2016, 12:53 przez komin83, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sajmondesign
- Forum Audi 80

Witam,
Nazywam się Kajetan i jestem pasjonatem motoryzacji. Ciągnie mnie do samochodów Japońskich ale Niemieckimi też nie gardzę. Jestem rzeczoznawcą samochodowym i prowadzę firmę zajmującą się Importem samochodów z Japonii. Własnie to drugie mnie przez przypadek tu sprowadziło. Szukając sobie ciekawego auta w Japonii przez przypadek kupiłem Audi 80 Cabrio... z przebiegiem 38 000km
Urzęduję w Warszawie
Niebawem postaram się opisać auto a tym czasem mam nadzieję, że przydam się w klubie i znajdę tu potrzebną wiedzę.
Pozdrawiam :mrgreen:
Nazywam się Kajetan i jestem pasjonatem motoryzacji. Ciągnie mnie do samochodów Japońskich ale Niemieckimi też nie gardzę. Jestem rzeczoznawcą samochodowym i prowadzę firmę zajmującą się Importem samochodów z Japonii. Własnie to drugie mnie przez przypadek tu sprowadziło. Szukając sobie ciekawego auta w Japonii przez przypadek kupiłem Audi 80 Cabrio... z przebiegiem 38 000km
Urzęduję w Warszawie
Niebawem postaram się opisać auto a tym czasem mam nadzieję, że przydam się w klubie i znajdę tu potrzebną wiedzę.
Pozdrawiam :mrgreen:
-
Damianx103
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Witam
jestem Grzesiek
od wczoraj jestem posiadaczem Audi B4 ABK , a dziś już odstawiłem Perełkę do mechanika :cry: , strzał z gazu chyba był , a ja kompletny laik jestem i sam nie podołam , nie chce by przygoda z Tym autem zakończyła się źle . Miałem wcześniej B3 1.8s , brat mi ją rozbił
mam nadzieję że dzieki forum nie będę zdany tylko i wyłącznie na mechaników
Pozdrawiam wszystkich