[b3/b4] Zderzak przedni - singleframe
[b3/b4] Zderzak przedni - singleframe
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2010, 09:20 przez PawelG, łącznie zmieniany 1 raz.
No w tym czerwonym to powiedzmy że jest to jeszcze jakoś wkomponowane, ale za to ten bad look w tym akurat aucie mnie drażni.... Z to to coś obok to totalne nieporozumienie chyba... Generalnie jest to takie wciskanie "na siłe" elementów które nie bardzo współgrają z linią nadwozia. Podobnie jest z montowaniem lamp od A4 do 80tki... Lub co gorsza z A3 do Coupetki..... :evil:
Tragedia
wszelki tego typu tuning optyczny jezeli to mozna nazwac tuningiem, bo to raczej styling, który wykorzystuję części innych aut w przeóbkach, kojarzy mi sie z zamierzchłymi czasami PRLu, kiedy to ludzie nie mogli dostać części zamniennych do nietypowych autek i próbowali dopasować części z ogolnodostepnych aut z demoludów :mrgreen: :lol:
wszelki tego typu tuning optyczny jezeli to mozna nazwac tuningiem, bo to raczej styling, który wykorzystuję części innych aut w przeóbkach, kojarzy mi sie z zamierzchłymi czasami PRLu, kiedy to ludzie nie mogli dostać części zamniennych do nietypowych autek i próbowali dopasować części z ogolnodostepnych aut z demoludów :mrgreen: :lol: