Przywitaj się z nami
Witam,
jestem Daniel, poszukuję audi 80 B3/B4 jedyne co mnie interesuje to to by auto jeździło i się nie psuło co chwila, wiedzę na temat samochodów mam ogólnikową, nie jestem specjalistą, dlatego też liczę na Waszą pomoc
mam nadzieję, że podzielicie się wiedzą którą posiadacie, a resztę znajdę na forum tutaj
chciałbym znaleźć auto tak do 5 tysięcy złotych cena max, ale nie pogniewam się jak wydam mniej, wcześniej jeździłem japończykami typu honda Civic V Gen. Coupe, teraz celuję w audi ponieważ tutaj uważam jest prawdziwa blacha a nie "tektura" jak to było w przypadku posiadanej przeze mnie swego czasu Hondy. Nie pcham się w Audi A4, bo to już nie to auto co stara dobra 80-tka (blacha chyba już nie taka na ulicach jak widzę A4 i 80-tkę to 80-tka o niebo lepiej zachowana co do tematyki korozji). Ostanio miałem okazję prowadzić 80 B4 2,0 wrażenia ok
.
jestem Daniel, poszukuję audi 80 B3/B4 jedyne co mnie interesuje to to by auto jeździło i się nie psuło co chwila, wiedzę na temat samochodów mam ogólnikową, nie jestem specjalistą, dlatego też liczę na Waszą pomoc
-
gomezolkusz
- Forum Audi 80

-
jaroslawek9
- Forum Audi 80

Witam, mam na imię Marek jestem z okolic Starogardu Gdańskiego jestem posiadaczem Audi 80 Competition Quattro
Moją główną skarbonką jest Jetta A2 1.8T, po której raczej szybciej można mnie skojarzyć ale Competition nie jest przez to zaniedbywane a raczej modyfikuję je z większym przemyśleniem. Poniżej foto obu aut, pozdrawiam
![Obrazek]()
Moją główną skarbonką jest Jetta A2 1.8T, po której raczej szybciej można mnie skojarzyć ale Competition nie jest przez to zaniedbywane a raczej modyfikuję je z większym przemyśleniem. Poniżej foto obu aut, pozdrawiam