[80 b4 1z] Mocniejsze Daily
- pukacinio
- Forum Audi 80
- Imię: Paweł
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
Tighe, jak mi pekł jeden przy polerce zrezygnowałem, i wypatrzyłem zwykłe zespolaki tylko z kloszami pod soczewke więc co mi szkodziło i tak musiałem kupić szkło a koszt jednego to 240 zł :shock:
brabus124, dorobić flansze, przerobić downpipe które i tak muszę przerobić bo wydech zaczyna byc płaski jak placek w miejscu przed KAT-em, pokombinować z olejem, włożyć zbiornik podciśnieniowy od a4, n75, zaworek zwrotny, trójnik i najgorsze to ogarnąć soft, właśnie czekam czy Kostrz coś ma gotowego pod VNT i 216 czy trzeba będzie jechać na strojenie :cry:
Przy przeróbce gwintu wyszło kilka rzeczy do zrobienia
Pogoda jak zawsze mi dospisuje (wiem, fajny URSUS, też czerwony xD) :roll:
Na zimówkach wydech ma niedaleko do ziemi
Więc chyba bedzie już dobrze w tym sezonie <ok>
Tak dla porównania z drugą 80 ( czwarta 80 w naszym domu)
[ Dodano: 2016-02-11, 18:53 ]
Jeszcze u kumpla znalazłem taki smaczek, myśle wkleić znaczek i ramkę z oryginalnego grilla, co myślicie ?
brabus124, dorobić flansze, przerobić downpipe które i tak muszę przerobić bo wydech zaczyna byc płaski jak placek w miejscu przed KAT-em, pokombinować z olejem, włożyć zbiornik podciśnieniowy od a4, n75, zaworek zwrotny, trójnik i najgorsze to ogarnąć soft, właśnie czekam czy Kostrz coś ma gotowego pod VNT i 216 czy trzeba będzie jechać na strojenie :cry:
Przy przeróbce gwintu wyszło kilka rzeczy do zrobienia
Pogoda jak zawsze mi dospisuje (wiem, fajny URSUS, też czerwony xD) :roll:
Na zimówkach wydech ma niedaleko do ziemi
Więc chyba bedzie już dobrze w tym sezonie <ok>
Tak dla porównania z drugą 80 ( czwarta 80 w naszym domu)
[ Dodano: 2016-02-11, 18:53 ]
Jeszcze u kumpla znalazłem taki smaczek, myśle wkleić znaczek i ramkę z oryginalnego grilla, co myślicie ?