[B4] Pompka zamka centralnego - naprawa
A sprawdź gdy już zamknie, wszystkie drzwi, czy może któreś jednak nie zamknęła
[ Dodano: 2016-02-12, 17:50 ]
A jeśli chodzi o migacze, to może po prostu ich nie masz podłączonych pod pompkę ?
[ Dodano: 2016-02-12, 17:51 ]
Choć ja nie wiem czy one powinny migać, jeśli zamykasz z wkładki, nigdy się nie przyglądałem, choć wiem, że w oplu to migacze nie mrugają gdy zamykam z wkładki tylko z pilota
[ Dodano: 2016-02-12, 17:50 ]
A jeśli chodzi o migacze, to może po prostu ich nie masz podłączonych pod pompkę ?
[ Dodano: 2016-02-12, 17:51 ]
Choć ja nie wiem czy one powinny migać, jeśli zamykasz z wkładki, nigdy się nie przyglądałem, choć wiem, że w oplu to migacze nie mrugają gdy zamykam z wkładki tylko z pilota
Sprawdzałem i zamyka wszystko razem z wlewem paliwa. Jest dokładnie tak jak pisze kolega Jarewa, przy aktywacji daje króciutki sygnał bez kierunków natomiast przy dezaktywacji ani sygnału ani kierunków. Podczas wywołania alarmu jest sygnał przerywany razem z kierunkowskazami. Czyli wszystko ok I jeszcze raz wielkie dzięki koledzy za pomoc. A co do sterownika centralnego zamka to upatrzyłem na allegro sterownik wyprodukowany w Polsce wraz z dokładną instrukcją montażu oraz fotkami i chyba raczej go zakupię. Pozdrawiam
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
[B4 1.9 1Z] Nieprawidłowa praca pompki?
Witam, chciałbym się dowiedzieć czy w 80tce przy oryginalnym centralnym zamku wsiadając i wysiadając z auta każdorazowo po otworzeniu drzwi włącza się pompka mimo że zamek jest otwarty? Czy coś z instalacją jest nie tak i dostaje jakieś zwarcie i pobudza pompke ? za każdym razem po otworzeniu drzwi dmucha ok 3 sek i przestaje
Z góry dzięki i pozdrawiam
Z góry dzięki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 lip 2016, 08:46 przez Drajcys, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub