[B4 2.0 ABT] Problem z otwarciem tylnych dżwi
[B4 2.0 ABT] Problem z otwarciem tylnych dżwi
Witam. Jestem tutaj nowy i nie bardzo wiem czy w dobry temat wpisuje swój problem.
Chodzi o otwieranie tylnych dzwi.
Audi B4 92 r. 2 litry benzyna. Wszystkie dzwi z centralnego sie otwieraja oprucz tylnych prawych i teraz tak nie mozna nawet podniesc do gory tego cypideusza do ryglowania dzwi ani do gory ani do dolu ani drgnie. Rozłanczalem klemy zeby zresetowac centralny ale nie pomaga, szarpanie za klamki wewnetrzna jak i zewnetrzna tagze bez skutecznie. A nie chcialbym rwac tapicerki. Czy mozna to jakos otworzyc? PS.Tak sie zrobilo po teperaturach minusowych. ale juz przeciez mamy bardziej teperatury plusowe wiec powinno odpuscic.
Chodzi o otwieranie tylnych dzwi.
Audi B4 92 r. 2 litry benzyna. Wszystkie dzwi z centralnego sie otwieraja oprucz tylnych prawych i teraz tak nie mozna nawet podniesc do gory tego cypideusza do ryglowania dzwi ani do gory ani do dolu ani drgnie. Rozłanczalem klemy zeby zresetowac centralny ale nie pomaga, szarpanie za klamki wewnetrzna jak i zewnetrzna tagze bez skutecznie. A nie chcialbym rwac tapicerki. Czy mozna to jakos otworzyc? PS.Tak sie zrobilo po teperaturach minusowych. ale juz przeciez mamy bardziej teperatury plusowe wiec powinno odpuscic.
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
juz tak robilem i nie idzie nic po puszczeniu ucieka spowrotem do dolu. kurde przeciez musi byc jakis sposób zeby go podniesc do góry. Dlaczego centralny otwiera wszystkie dzwi oprucz tych tylnych jednych? juz nie mam sily na to auto
[ Dodano: 2016-02-18, 18:40 ]
juz nawet mysle zeby zdjac kleme i rozlaczyc centralny calkowicie i wtedy ciagnac ten kapturek ale czy to cos da skoro sa dzwi zamkniente nie wiem juz co tu wymyslic:(
[ Dodano: 2016-02-18, 18:54 ]
[ Dodano: 2016-02-18, 18:40 ]
juz nawet mysle zeby zdjac kleme i rozlaczyc centralny calkowicie i wtedy ciagnac ten kapturek ale czy to cos da skoro sa dzwi zamkniente nie wiem juz co tu wymyslic:(
[ Dodano: 2016-02-18, 18:54 ]
no to juz nie mam pomyslu zeby to otworzyc pewnie ze mozna szaprac kapturek ale czy to cos da jak go urwe to sie dopiero narobi. a moze prysnac jakos WD 40 w ten zamek nie wiem juz co zrobic. nie ma w waszym gronie zlodziei samochodowych?
[ Dodano: 2016-02-18, 19:13 ]
no wlasnie tu jest ten problem ze sa dzwi zakmniente i jak sie dostac do zamka? chyba tylko tapicere ciąć.
[ Dodano: 2016-02-18, 19:13 ]
no wlasnie tu jest ten problem ze sa dzwi zakmniente i jak sie dostac do zamka? chyba tylko tapicere ciąć.