jubar pisze:Masz link do tych listew? U mnie też to odchodzi i pasowałoby wymienić. Pozazdrościć audiczki

Dziękuję
Link do aukcji z listwami
Dokładnie te mam kupione. Są gumowe na taśme dwustronną, wydają się całkiem sensowne, choć ze względu na kiepską pogodę jeszcze ich nie założyłem.
[ Dodano: 2016-05-08, 20:36 ]
Długi zastój w temacie spowodowany wyjazdem za granicę (Mannheim w Niemczech), oddelegowanie do miejsca pracy. Na dniach wyjazd do Nossebro w Szwecji. Również oddelegowanie. Niemniej jednak nie zaniedbuję Audi. Mimo, że więcej ostatnio stoi niż jeździ (choć 1000km w 2 tygodnie zrobiła

) to staram się, żeby stała bezpiecznie, nawet jeśli nie jeździ. Z ostatnich inwestycji:
-nowy rozrząd z pompą wody (pompa jeszcze z 93 roku!)
-przegub zewnętrzny
-termostat
-olej i filtr
-gumy zawieszenia
-wahacze
-śruby od zbieżności
-końcówki drążków
-na dniach będzie linka do otwierania klapy bo drugi raz już się mi zerwała
Ogólnie postanowiłem, że nie będę zmieniał auta, choć były takie plany, przyznaję bez bicia. Schowam korek od gazu pod wlew paliwa, później auto do blacharza i kierunek - lakiernik. Założe nowe listwy. Doposażę ją w elektryczne szyby i ładniejszy środek (czarna wykładzina, podsufitka pewnie też, a fotele skórzane z czego podejdą?), później lekkie obniżenie, a w przyszłym roku jak pieniądz pozwoli to inny silniczek.
[ Dodano: 2016-05-09, 18:56 ]
W środę wycieczka do Oświęcimia po komplecik elektrycznych szyb przód tył wraz ze sterowaniem w przednich uchwytach, niestety tylnych brak i będę musiał szukać po internetach. Centralka od elektrycznych szyb obsłuży domykanie z pilota?
[ Dodano: 2016-06-27, 23:56 ]
Auto sprzedane, będzie do zobaczenia w Wiśle - kupił człowiek mający już 3 siostrzane modele w innych nadwoziach z napędem quattro