Dokładnie, dobry ten olej. Brat miał go lac do swojej a4, ale przestraszył się koloru. Jestem aktualnie po trasie do Berlina i zrobiłem na nim już prawie 2 tys km i nawet kolor nie zmienił się aż nadto z szarego
Ps. Dziś jeszcze wpadły nowe wycieczki visse aquatec
Na chwilę obecną auto wygląda tak:
Obecnie na blacie(zapewne kręcone)
Zadbane autko szkoda, że musisz sprzedać. Coś nowego potem czy bez autka przez jakiś czas będziesz ?
No ja się w kręcenie nie bawię, ale nie oszukujmy się - te silniki mniej jak 500 000 nastukane nie mają.
Póki co będę bez auta, bo prawdopodobnie wpadnie nowe mieszkanie, niemal w samym centrum ZG.
Może kiedyś jak będzie kasa coś się kupi... Ale i tak tylko OOOO
Ps. szkoda, bo były plany i dbam jak mogę, ale różnie się w życiu układa.
Dzisiaj wymieniona chłodnica wody, zalana nowym płynem do tego 3 węże wodne wymienione na nowe Gates
Razem z braciakiem wymienialiśmy
Jakoś poszło, tylko jedną śrubkę wcięło i trzeba było zastąpić
Pózniej jazda próbna, weszło do obiegu to normalnie z 2 litry jeszcze wciągnął
Pomierzyłem też auto miernikiem. Dwa lewe nadkola 2x malowane i mała poprawka przy klapie tylnej na błotniku, poza tym ok
Ostatnio zmieniony 24 maja 2016, 19:52 przez misiekb4, łącznie zmieniany 1 raz.
Heja
Audi w ostatnim czasie pokonało trasę do Karpacza i z powrotem bardzo dzielnie jak zawsze.
W nagrodę będąc u rodziców na wsi, auto dostało konkretne mycie i przeleciałem od razu całe Sonax Brillant shine detalierem korzystając z ładnej pogody
Na początku lipca trasa w okolice Gorzowa wlkp, zaraz potem Międzyzdroje
Ps. Jeśli fundusze pozwolą, być może do końca roku wpadnie pierburg + witaminka
[ Dodano: 2016-08-19, 21:56 ]
Coś tam się dzieje
Ostatnio dość dużo nalatałem, w ciągu tygodnia zrobiłem 800 km, ale audi nie zawodzi.
Dwa tygodnie temu założyłem nowsze opony letnie Continental, bo tamte od słońca już chyba zaczęły pękać.
Dziś wpadły na przód nowe heble, komplecik tarcz + klocki Ferodo.
Poza tym niestety kolejny wężyk wodny powiedział papa - łącznik chłodniczka oleju-pompa wody. Ale w porę przy okazji ogarnąłem temat.
Trochę to nadszarpnęło budżet, przez co nie ma kasy na jakiekolwiek mody
Ps. lecą już do mnie tuleje belki poliuretan z Olkusza, ponieważ te lemfordery które siedzą od dwóch lat mają jakieś luzy na boki, , gdy się pobuja tyłem jest wyczuwalny i widoczny ten luz także na nierównościach...
Eh chciałem już pierburga pakować
ed.27.09.2016:
W międzyczasie wpadła naklejka klubowa na tylną klapę
Miałem też chwilę by zająć się przednim fotelem pilota
W czwartek po nocce wymiana tulejek belki i nieszczęsnych poduszek silnika, na ori używki.
Czuć wyrazne drgania od strony kierownicy i gdy przypatrzyłem się wczoraj, to straszny luz się zrobił właśnie na tej poduszce
[ Dodano: 2016-10-04, 13:37 ]
Już po operacji
Jeździ się o wiele lepiej, nie tlucze i nie buja tylkiem w zakrętach
[ Dodano: 2017-01-24, 19:04 ]
W ostatnim czasie wymieniony termostat, wszystkie paski osprzętu + nowy rozrząd(październik 2016).
Niestety autko idzie na sprzedaż.
Nie będzie mnie stać opłacać obu, dla klubowiczów duża negocjacja ceny, więcej w odpowiednim dziale.