Witam . Jak w tytule czy to gwint do sedana b4 ? Na sprezynach pisze Audi B4 lecz na jednym z forum ktoś pytal o gwint o takich numer do golfa3 varianta i już sam nie wiem. Głownie chodzi mi o kolumne gwintowaną bo mocowanie do "budy" wiem ze od b4.
[B4 ABK] Czy to gwint KW do B4 ?
Jak narazie mam tylko tył w ten weekend stane się posiadaczem gwintu na przód homemade od użytkownika tego forum. Mocowanie w tym tylnim audi odboje i cały srodek rownież audi jutro to przymierze żeby mieć pewność ale wygląda jak Audi tylko martwiłem sie ze ktoś mogł tą kolumne gwintowaną wsadzić do obudowy audi a z tego co czytałem to gwint od golfa pochodzi tylko do b3 na tył.
No to elegancko jutro będę próbował wogóle to wydaje mi sie ze nie mam w tym takich amorów jak trzeba bo są sasch advantage z szlifowanym dołem pewnie było mocowanie jako zwykły amor i tłoczysko jest chyba za wysokie bo gdy nakrętki są odkrecone na maksa to spręzyna ma troche luzu lecz na samym dole raczej nie będe jeżdził ale to się okaże w praktyce hehe . Bo wkłady do takich gwintów muszą byc dedykowane do gwintu tak ?