[Cabrio] Głośniki 16cm pod tylne boczki
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
[Cabrio] Głośniki 16cm pod tylne boczki
Siema,
kilka lat temu zainwestowałem w car audio ładną sumę pieniędzy, która nie zwróciła się w ogóle w postaci jakości grania, chciałbym zrobić poprawkę, ale opierającą się jedynie na dobrych głośnikach w tylne boczki, oczywiście miejsce jest rozklepane, żeby siadły 16tki, aktualnie leżą tam JBLe, które strasznie charczą (przynajmniej jeden),
co byście polecili godnego uwagi, powiedzmy w budżecie około 300pln, więc może być troche ponad tą kwotę
kilka lat temu zainwestowałem w car audio ładną sumę pieniędzy, która nie zwróciła się w ogóle w postaci jakości grania, chciałbym zrobić poprawkę, ale opierającą się jedynie na dobrych głośnikach w tylne boczki, oczywiście miejsce jest rozklepane, żeby siadły 16tki, aktualnie leżą tam JBLe, które strasznie charczą (przynajmniej jeden),
co byście polecili godnego uwagi, powiedzmy w budżecie około 300pln, więc może być troche ponad tą kwotę
Ostatnio zmieniony 10 mar 2016, 09:54 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [Cabrio] Głośniki 16cm pod tylne boczki
Focal k2 power woofer , Hertz wyprzedzę innych dużo gorzej wypada na tle Focala pod względem jakości, głębi i czystości dźwiękuKolczat pisze:Siema,
co byście polecili godnego uwagi, powiedzmy w budżecie 300pln
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
wysio, k2 power zaczyna się od 1399pln :mrgreen:
http://pl.horn.eu/pl/PL/PRODUKTY/DO_SAM ... POWER?s1=1
to nie poratuje , ogólnie coś może z rynku wtórnego byś poszukał bo głośnik dobryKolczat pisze:wysio, k2 power zaczyna się od 1399pln :mrgreen:
mam świadomość , nagłośnić cabrio to nie łatwa sprawa , wygłuszyć trzeba i zgodzę się że główną robotę robią głośniki w drzwiach w cabrio i tam najlepiej ulokować 16 cm tyłem można poprawićJarewa pisze:Nie inwestuj w tył bo szkoda kasy. DŹWIĘK MA BYĆ Z PRZODU.
Głosniki to nie wszystko jak nie zrobisz im warunków to nawet te z kosmosu mogą zagrać gorzej jak pizdzingi za grosze.wysio pisze:Focal k2 power woofer
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Kontakt:
1. W sumie to cały przekrój muzyki, oprócz poważnej :mrgreen:
2. No to już chłopaki mi wyperswadowali, zgadzam się z wami, ale na obecną chwilę to tylko tył wchodzi w grę.
3. No właśnie, dużo nie ugram bez inwestycji we wzmacniacz, bo podpięcie tych głośników pod wzmak, który napędza suba też chyba nic nie da?
4. O i o taką radę mi właśnie chodziło, się kupi, się założy, się zobaczy co dalej się będzie robić
Dzięki
2. No to już chłopaki mi wyperswadowali, zgadzam się z wami, ale na obecną chwilę to tylko tył wchodzi w grę.
3. No właśnie, dużo nie ugram bez inwestycji we wzmacniacz, bo podpięcie tych głośników pod wzmak, który napędza suba też chyba nic nie da?
4. O i o taką radę mi właśnie chodziło, się kupi, się założy, się zobaczy co dalej się będzie robić
Dzięki