Audi 80 b3 świeżo nabyta
Audi 80 b3 świeżo nabyta
Witam zakupiłem w ostatnim czasie audi 1.8 do wymiany błotnik przedni bo ruda go zaatakowala drzwiom pasażera podobno spotkanie z plugin śnieżny planuje też wymianę siedzeń podsufitki i dywanika podłogi szkoda mi jej było i ja kupiłem bo właściciel o nią nie dbał co polecacie jeszcze wymienić lub naprawić jak sądzicie chyba źle nie zrobiłem że ja przygarnolem
[ Dodano: 2016-03-10, 14:32 ]
jesteście koledzy
Żadna wymiana lusterka, dobra czarna taśma i będzie trzymać.
Wymianę wykładziny, foteli sobie daruj, po co ci to? Pewnie z połowa foteli z b3/b4 od kierowcy mają przetarte boczki.
Tak to igła jest, kołpaki sobie załatw resztę. Błotnikiem też się nie przejmuj, zanim go przeżre to pewnie sprzedasz to auto
Wymianę wykładziny, foteli sobie daruj, po co ci to? Pewnie z połowa foteli z b3/b4 od kierowcy mają przetarte boczki.
Tak to igła jest, kołpaki sobie załatw resztę. Błotnikiem też się nie przejmuj, zanim go przeżre to pewnie sprzedasz to auto
-
- Forum Audi 80
- Imię: Hubert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Siemanko! Fajny kolorek Nie wiem jak tam u Ciebie kolego wygląda ta tapicerka, ale u mnie w b4 to też be rewelacji Na fotel pasażera zrobiłem patent z przeszczepem z pasażera elegancki nie wygnieciony malina Różnica taka że pokrętło regulacji oparcia z drugiej strony będziesz miał Powoli ogarniesz niedoskonałości spoko luz