Witam Wszystkich. Na prośbę rodziców, od których jest samochód, wrzucam link do 3 filmów z pracy silnika. Autko cały czas chodziło dobrze aż do wczoraj gdzie przy jeździe pod górę nie dał rady. Autko tak jakby się dusi, ciężko chodzi. Jak już odpali a doda się gazu to sie przydusza i gaśnie. Przebieg 320kkm. Silnik bierze olej oraz płyn chłodniczy. Mam nadzieję że opis jest zrozumiały. I pytanie czy już czas na uszczelkę?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi i pomoc.
[B4 2.0 ABT] Dziwna praca silnika, uszczelka pod głowicą?
No to pięknie raz jeszcze dzięki!
[ Dodano: 2016-06-21, 14:29 ]
Po dłuższym czasie postanowiłem napisać jak historia się potoczyła, mianowicie okazało się że poprzedni mechanik źle założył rozrząd stąd cały ten bajzel na szczęści silnik już chodzi i ma się dobrze także jeszcze nie czas na remont
Pozdrawiam
[ Dodano: 2016-06-21, 14:29 ]
Po dłuższym czasie postanowiłem napisać jak historia się potoczyła, mianowicie okazało się że poprzedni mechanik źle założył rozrząd stąd cały ten bajzel na szczęści silnik już chodzi i ma się dobrze także jeszcze nie czas na remont
Pozdrawiam
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Adasijo pisze:Po dłuższym czasie postanowiłem napisać jak historia się potoczyła, mianowicie okazało się że poprzedni mechanik źle założył rozrząd stąd cały ten bajzel na szczęści silnik już chodzi i ma się dobrze także jeszcze nie czas na remont
Nie żebym się czepiał, ale mi coś nie pasi. Rozrząd się sam nie przestawi wiec wyklucza twój pierwszy post.