[All] Opony na LATO - jakie wybrać ?
Zmiana planów...
Wyskoczyły mi ważniejsze wydatki i niestety muszę kupić opony używane... A szkoda mi zdzierać zimówki więc muszę wymienić je w miarę szybko...
Niedaleko ktoś sprzedaje Continental ContiPremium Contact 2 205/60R15 czyli rozmiar taki jak chciałem z bieżnikiem 2x5mm 2x6mm i DOT 1308 czyli swoje lata już mają...
Opłaca się waszym zdaniem za 300zł wziąć taki komplet?
Wyskoczyły mi ważniejsze wydatki i niestety muszę kupić opony używane... A szkoda mi zdzierać zimówki więc muszę wymienić je w miarę szybko...
Niedaleko ktoś sprzedaje Continental ContiPremium Contact 2 205/60R15 czyli rozmiar taki jak chciałem z bieżnikiem 2x5mm 2x6mm i DOT 1308 czyli swoje lata już mają...
Opłaca się waszym zdaniem za 300zł wziąć taki komplet?
Bardzo dobre opony, mogę polecić.orsa_83 pisze:Fulda Ecocontrol HP
Raz bym niemal przypłacił zdrowiem albo życiem, jak mi w Oplu Omedze wystrzeliła tylna opona, którą wcześniej kupiłem jako okazję-używkę. Od tamtej pory nie uznaję używanych opon. Tylko nowe.aluminium pisze:powiem tak że jak nie ma pęknięć i wybrzuszeń to bardziej się opłaca kupić używane niż nówki i pojeździć na tym dobre 4-5 sezonów
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
wilu8 pisze:drugim seryjnym wymiarem jest 205/60/15 zalecany do alufelg 195/65/15 sa do stalówek
jesli ktos moze sie wypowiedziec sswoja opinie to prosze bo dzis byłem u gumiarza i własnie sie dowiedziałęm ze 205/65r15 sa na alufelgi a 195/65r15 na stalowke...
bo dzis zawiosłem soje orginalne alumki do piaskowania i malowania.... jeszcze sie zastanawiam jakie kupic oponki letnie....