[b4 1Z] Audi 80 TDI Color Edition By SEBA_PLNY
ostatecznie srodki felg będa malowane tak:audi88rsa pisze:Musze przyznać że mi sie podoba i zaczyna nabierać bardzo ładnego wyglądu, a nie myślałeś o spolerowaniu samego rantu?
z duza domieszka perły... a ranty lecą w polerke
[ Dodano: 2015-10-14, 17:18 ]
UP !!!
dawno mnie nie było a tu małe zmiany,troszke blizej ziemi
*Bieżnik nie może wystawać w Niemczech. W Polsce, ma się chować całe koło, mi zabrali dowód od fiata za wystające felgi.jayson pisze:Gliny beda sie czepiać że koło wystaje, a w przepisach jest napisane że "bierznik" opony nie moze wystawać poza obrys samochodu.... U Ciebie to tak widać jest jeszcze w normie
Dafit pisze:*Bieżnik nie może wystawać w Niemczech. W Polsce, ma się chować całe koło, mi zabrali dowód od fiata za wystające felgi.jayson pisze:Gliny beda sie czepiać że koło wystaje, a w przepisach jest napisane że "bierznik" opony nie moze wystawać poza obrys samochodu.... U Ciebie to tak widać jest jeszcze w normie
Mi chcieli zabrać debile dowód za to ze nie mam naklejki z numerem rejestracyjnym na szybie a jak wiadomo czarne blachy tak owych naklejek nie miały :lol: na felgi nawet nie zwracali uwagi , pozatym można jeździć bez dowodu i dostanie się tylko 50zl i z tego co wiem policjant żeby mógł zabrać dowód musi mieć uprawnienia diagnostyczne
mały UP !
wleciały nowe felgi alu design 16x9 (miały być jakieś szerokie 17 ale te sie trafiły za grosze )
na dniach mysle ze kupie lampy zespolone i zrobie lepsze spasy..
Pod koniec kwietnia audi odwiedzi lakiernika by odsiwezyc lakier , zrobic małe poprawki i wpadnie tylni zderzak od compi
Opinie i sugestie mile widziane
wleciały nowe felgi alu design 16x9 (miały być jakieś szerokie 17 ale te sie trafiły za grosze )
na dniach mysle ze kupie lampy zespolone i zrobie lepsze spasy..
Pod koniec kwietnia audi odwiedzi lakiernika by odsiwezyc lakier , zrobic małe poprawki i wpadnie tylni zderzak od compi
Opinie i sugestie mile widziane