[B2/B3/B4] Podświetlenie popielniczki
[B2/B3/B4] Podświetlenie popielniczki
Mam problem, przestało działać podświetlenie popielniczki, nie wiem jak wyciągnąć popielniczkę, bo gdzieś tam przypuszczam jest jakaś żarówka którą trzeba wymienić:) może mi ktoś powiedzieć jak to zrobić?
Ostatnio zmieniony 22 gru 2007, 16:14 przez pibit, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Po pierwsze kolego pibit, popraw temat (używaj tagów) tak aby było zgodnie z regulaminem. Co do podświetlania na 99% padła żarówka... Wystarczy ze wysuniesz schowek z popielniczka i odkrecisz śróbke kluczem nasadowym 8mm która jest zaraz za zapalniczką (tak w głebi na wprost zapalniczki) wtedy bedziesz mógł wyjąc zapalniczke wraz z plastikowa "podstawą" do spodu której przyczepina jest żaróweczka od podswietlania... Generalnie prosta sprawa. <ok>
Ostatnio zmieniony 23 gru 2007, 09:24 przez Solskier, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
OGr to Ci powiem ze jeszcze tylna popiołka tez ma podswietlanie Ale dziwna rzecz u mnie nie ma podciągnietych do niej kabli wiec tył mam bez podswietlania może ktoś cos kiedys modził i wycił kable ale niebawem bede tam grzebał to sobie to poprawie :mrgreen: Jak naprawisz podsiwelanie z przodu to bedziesz miał swiatło w popiołce plus swiacacy okrag do okoła zapalniczki.
Dokładnie, ale wersje z podświetlaną tylną popiołką to rzadkość, niemniej oba moje Audiki już mają tam podświetlenie :mrgreen:assai pisze:Nikt nie wycinał,po prostu różne wersje były,spotkałem nawet z zapalniczką z tyłu(dawno więc nie pamiętam szczegółów)Solskier pisze:nie ma podciągnietych do niej kabli wiec tył mam bez podswietlania może ktoś cos kiedys modził i wycił kable
Solskier pisze:OGr to Ci powiem ze jeszcze tylna popiołka tez ma podswietlanie Ale dziwna rzecz u mnie nie ma podciągnietych do niej kabli wiec tył mam bez podswietlania może ktoś cos kiedys modził i wycił kable ale niebawem bede tam grzebał to sobie to poprawie :mrgreen: Jak naprawisz podsiwelanie z przodu to bedziesz miał swiatło w popiołce plus swiacacy okrag do okoła zapalniczki.
to z tyłu jest popielniczka??
hmmm chyba musze tam wsiąść i zobaczyć co jeszcze ciekawego jest z tyłu :D:D
pozdrawiam