[B4 2.3 NG] avant quattro - obniżenie zawieszenia
sprezyny które mam na sprzedaz sa bankowo ori z competition, nie pamietam juz jakie sa tam amory, ale wszystko do konca sprawowalo sie dobrze (moge Ci wyslac fotki jak auto na nich stalo), Co do gwintu, to tak, mam u siebie. tak, ja mam gwint. przod podapsuje od kazdego modelu 80, ale z tylem juz jest problem. Albo audi 80/S2/RS2 quattro (sedan,avant) albo audi A4/S4/RS4 B5 quattro. z tego pasuje bez przeróbek
-
- Forum Audi 80
Dzięki wielkie, ale udało mi się w końcu znaleźć ta-technix sportowe i obniżające Trochę było trudu żeby to znaleźć głównie z tyłem właśnie. Myślałem o gwincie ale jakoś nie byłem przekonany, może też ze względu że drugie tyle musiałbym dać A powiedz mi jak Ci się jeździ na gwincie ? bardzo tłucze czy wszystko ok ?:) I wgl czy na gwincie da radę powariować na drogach po wioskach czy tylko po równym jak już ?:)
[ Dodano: 2016-03-18, 23:57 ]
A i jakbyś mógł to wrzuć fotkę jak wyglądała na tamtym zawieszeniu chyba że na fb wolisz wysłać
[ Dodano: 2016-03-18, 23:57 ]
A i jakbyś mógł to wrzuć fotkę jak wyglądała na tamtym zawieszeniu chyba że na fb wolisz wysłać