Witam, mam pytanie odnośnie kierownicy z Audi S2.
Czy zwykła kierownica z Coupe trójramienna ma taki sam numer w etce jak kierownica z S2?
Czy w znaczku powinien być wygrawerowany napis 'S2' czy niekoniecznie.
Dołączam 2 zdjęcia znaczka czy jest to z kierownicy S2 czy jakaś 'samozj...a'?
Nr kierownicy: 893 419 091 P, 893 124 A
Dziękuję wszystkim za pomoc i pozdrawiam
[ Komentarz dodany przez: PieterB: 2016-03-20, 20:32 ]
Konstruktor, <nono> <nono>
[S2] Kierownica z S2 czy zwykła?
- Konstruktor
- Forum Audi 80
[S2] Kierownica z S2 czy zwykła?
Ostatnio zmieniony 20 mar 2016, 20:31 przez Konstruktor, łącznie zmieniany 1 raz.
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Nie wiem czy idzie brac to za analogie ale na podstawie kierownic z s8, spotkalem sie z A8 latajacymi oryginalnie wlasnie z kierownicami tylko "AudiSport" oraz z S8 z samym znaczkiem AudiSport oraz z wersja druga znaczek AudiSport plus logo S8, czyli podsumowujac moj tok myslenia... Jest mozliwosc ze byla to kierwnica z S2 a nie ma na niej tego loga, pomijajac temat ze sa to te same kierownice rozniace sie tylko wariacja nt znaczka
- Konstruktor
- Forum Audi 80
Tutaj na aukcji jest napewno ori S2: http://allegro.pl/audi-s2-2-2-kierownic ... 89958.html
A ta której zamieściłem zdjęcia nie mam pojęcia czy jest ori
Z tego co wiem to znaczek na ori kierownicy S powinien być w takim wyżłobionym korytku jak na kierownicy z aukcji, a na tej co zamieściłem zdjęcia niby jest tam takie korytko ale strasznie małe
A ta której zamieściłem zdjęcia nie mam pojęcia czy jest ori
Z tego co wiem to znaczek na ori kierownicy S powinien być w takim wyżłobionym korytku jak na kierownicy z aukcji, a na tej co zamieściłem zdjęcia niby jest tam takie korytko ale strasznie małe
- Konstruktor
- Forum Audi 80