[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
nie nigdy nie miałem , musiałem kupić komplet climatronic z benzyny i dokupić osprzęt do silnika 1Z , z początku dla mnie to była czarna magia naszczęście kolega Audi Sport podłączał i nie wyglądało to tragicznie trzeba było po prostu rozebrać wiązkę która jest pod deską i włożyć wiązkę , dolutować kolorami i cykało , potem dokręcić sygnał do OBD i do kompa wpiąć jeden pin
U mnie już klima jest także trochę mniej roboty będzie:) jak coś to ci pozawracam głowę z ta klimą jak się będę bawił.wujo1 pisze:nie nigdy nie miałem , musiałem kupić komplet climatronic z benzyny i dokupić osprzęt do silnika 1Z , z początku dla mnie to była czarna magia naszczęście kolega Audi Sport podłączał i nie wyglądało to tragicznie trzeba było po prostu rozebrać wiązkę która jest pod deską i włożyć wiązkę , dolutować kolorami i cykało , potem dokręcić sygnał do OBD i do kompa wpiąć jeden pin
icemerc, stoi bo jestem na przeszkoleniu wojskowym , a samochód stoi i Audi Sporta i robi w niej elektrykę , będzie w maju do odbioru to zacznę znów coś robić
a jak ktoś chce śledzić też na FB to założyłem stronę
https://www.facebook.com/Audi-80-B4-19- ... nref=story
<ok>
a jak ktoś chce śledzić też na FB to założyłem stronę
https://www.facebook.com/Audi-80-B4-19- ... nref=story
<ok>
nieduży up
Zderzak w igła stanie od orsa + osłona pod silnik , do tego przednie boczki igiełki .Po za tym samochód wrócił ma zrobioną elektrykę teraz mam tyle tego że nie jedna A8 D2 może pozazdrościć , teraz czas na najgorsze czyli renowacja od podstaw na pierwszy ogień idzie buda
mały filmik jak rusza , grzechocze bo tłumnik V6 ori jest już leciwy , i coś nie łapie turbo albo zawór N75 nie cyka albo uj wie co ale to mały pikuś
Zderzak w igła stanie od orsa + osłona pod silnik , do tego przednie boczki igiełki .Po za tym samochód wrócił ma zrobioną elektrykę teraz mam tyle tego że nie jedna A8 D2 może pozazdrościć , teraz czas na najgorsze czyli renowacja od podstaw na pierwszy ogień idzie buda
mały filmik jak rusza , grzechocze bo tłumnik V6 ori jest już leciwy , i coś nie łapie turbo albo zawór N75 nie cyka albo uj wie co ale to mały pikuś
- Daniel Choros
- Forum Audi 80