[Audi 80 B4] w trakcie swapu na ABZ
coś nie ma chętnych na te Twoje v6 :mrgreen:Artur89 pisze:sie dzieje wiesz ile pali te v8? odpusc, mówilem ze oddam Ci v6 w dobrej kasie
2700 za silnik ze skrzynią 4hp, bo inaczej nie chciał sprzedać i do tego 6 nowych cewek na zapas bo dwie już na silnikupatryqpl22 pisze:grubo lecisz kolego z tematami mozna wiedziec ile zapaciles za piec ABZ? pzdr.
-
- Forum Audi 80
to super, też planuje zakupić v8 ale ten piec z 360KM AVP z s8 d2 a skrzynie biegów zostawiasz z b4-ki czy w automaty będziesz się bawił ? sam sobie to będziesz wszystko ogarniał/swapał* itd. ?Maciek_B4 pisze:2700 za silnik ze skrzynią 4hp, bo inaczej nie chciał sprzedać i do tego 6 nowych cewek na zapas bo dwie już na silniku
hahahaha klient musi być godny <ok>Artur89 pisze:klientow na v6 jest sporo, telefony sie urywaja, no ale wiesz to jest rarytas, i byle komu nie bede go sprzedawał :p
ogólnie wkładam z napędem i skrzynią manualną z 2.8 quattro , napęd włożę sam, a położenie silnika na łapy i zrobienie elektryki będą mi robić chłopaki z Quattro Garagepatryqpl22 pisze:to super, też planuje zakupić v8 ale ten piec z 360KM AVP z s8 d2 a skrzynie biegów zostawiasz z b4-ki czy w automaty będziesz się bawił ? sam sobie to będziesz wszystko ogarniał/swapał* itd. ?
cztery łapy rzecz oczywista przy tej mocy :mrgreen: klimę będę chciał zostawić, bo bez tego w lato tragedia :lol:wujo1 pisze:bardzo mi się to podoba potem pokuś się o skrzynie 6g i cztery łapy . Klimę zostawiasz ? <ok>
ogólnie silnik już leży w garażu czas kompletować resztę gratów
[ Dodano: 2016-03-20, 21:00 ]
Auto z zewnątrz prawie poskładane, zostało pomalować na nowo grill, założyć progi i wrzucić koła :mrgreen: ten sezon jeszcze muszę się przebujać z poczciwym TDI
kupiłem prawilne daily 2.8 z lpg i oczywiście <quattro>
ja już miałem czas żeby się do tego przyzwyczaić, bo wcześniejszy dupowóz to omega b oczywiście w automacie :mrgreen: jak dla mnie jest to duża wygoda :mrgreen: co do 80tki muszę się spiąć bo 16 kwietnia trzeba być na zlocie w Iławie a 2go muszę nią pojechać do Artur89 :lol:wujo1 pisze:kurde ja już się nie mogę doczekać kiedy swoją się przejadę ale to też tylko trochę bo rozbieram do gołej budy i remontuje , fajnie wygląda ta twoja b4 teraz a nowy dupowóz też spoko jak się jeździ z automatem
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z