[80 ALL] tapicerka drzwi odłazi
Jeśli chodzi o klej to kup sobie dobry jakościowo klej w sprayu, tylko nie jakąś tanioche, a porządny klej z wyższej półki. Gwarantuje, że wtedy nie będziesz miał problemów z tym, że za jakiś czas Ci coś tam poodpada. Ktoś kiedyś polecił mi K50 Spray, polska firma, ale musiałbyś spytać kogoś bardziej doświadczonego. Powodzenia!
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
dzięki za info, właśnie tak widzę bo od kierowcy są już chyba pourywane bo ktoś wcześniej chyba nieumiejętnie próbował boczki zdjąć. No ale zobaczymy jak ro pójdzie jak się za to wezmę.daniel110791 pisze:co prawda ja mam małe kieszenie ale sądzę, że z dużymi jest tak samo. kieszeń jest wciskana na takie okrągłe bolce, jak zdejmiesz boczek to wszystko będzie widać.tylko delikatnie z tym trzeba bo ja kilka połamałem... :roll:
Drzwi od środka ze skaju.
Witam. Mam pytanie, chciałbym założyć w drzwiach od środka "jak na zdjęciu ten welur" skaj bo ten welur czy coś obdarł się itd. więc pomyślałem o skaju, czy to się będzie trzymać ? oraz jak to założyć ??
Zdjęcie nie moje, bo niemam kabla USB
Zdjęcie nie moje, bo niemam kabla USB
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Odświeżę troszkę temat bo ma pytanie. Przeglądałem kilkanaście tematów albo i więcej ale nigdzie nie pisze dokładnie.
Mam klej saar 446 e taki polecił mi gość w sklepie tapicerskim i do tego gąbkę na jakimś takim materiale. Dodam że materiał zostanie ori.
I teraz pytanie:
Czy tkaninę także po całości przyklejamy do gąbki? czy tylko na krawędziach?
Mam klej saar 446 e taki polecił mi gość w sklepie tapicerskim i do tego gąbkę na jakimś takim materiale. Dodam że materiał zostanie ori.
I teraz pytanie:
Czy tkaninę także po całości przyklejamy do gąbki? czy tylko na krawędziach?