siatki to seria w b4 chyba ;P dziś na nowo podłączyłem wszystkie 6 głośników jeszcze syczki w tylnych drzwiach do podłączenia i wpadło nowe radyjko bo stare juz nie radziło wszystkiego. powoli ogarniam funkcje tego radia xd
[ Dodano: 2016-01-24, 13:28 ]
Trochę mnie tu nie było Dodam parę zdjęć :p szukam koła na nowy sezon, jeżeli uda mi sie znaleźć 9J 4x108 to wpadnie, a jeżeli nie to bede szukał 5x100 8J i wtedy dołoże adapter wpadnie też nowa maska, gwint na przód, na tył niższe sprężyny, na 8J opona 205/40
Świątecznie w Toruniu
Malowane kierunki zastąpione ori dymionymi DEPO
i parę zdjęć z Toruńskiej MotoOrkiestry
i jeszcze pare zdjęc z Brodnicy :
Ogólnopolski zlot AKP
W środę po raz piąty zabrano dowód niedługo odbieram i rejestruje już na CLI rzeźbię też blende US na tył
Ładna widzę że zderzak taki sam jak w mojej ex z listwy tylnej ładnie wygląda a jak cie kontrolują to nie dawaj dowodu powiedz że nie masz i dostaniesz 50zł za brak dokumentu <ok>
Dawno mnie tu nie było ogólnie dowód leciał za duperele, za mała kierownica itp Auto w końcu stoi na blachach CLI i na tył wpadła blenda US Home Made , wpadły też nowe alu 17" 8.5J z oponami 215/40 lecz bede szukał 195/40 :p a lampy już są jasne tylko ramki psiknięte na czarno ;P
Krótka sesja wczoraj w poniedziałek dostałem prace, także mody się ruszą na początek remont przedniego zawieszenia + nowe amorki krótsze na przód, tarcze hamulcowe, pasek rozrządu + pompa wody + łańcuszek rozrządu, szukam błotnika prawego w kolorze i opon