ja też mam w nr VIN "8G"Kolczat pisze:raczej oświecić, nasz model ma oznaczenie 8G, 80tka w cabrio to typowe określenie potoczne, podobnie jak coupe, to nie 80tka, wszyscy jesteśmy uczuleni na tym forum na tym punkcie, ale nie martw się, jak ja tu przyszedłem to też tak pisałem jak Ty :mrgreen:
[SPOT] Śląskie - Silesia / weekendy i nie tylko ;)
- Konstruktor
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
to myśl kolego jeszcze nad inną miejscówką. Bo ja się też dopisuje. Więc jest 11 samochodów A na to już trzeba miejsca.dupczal pisze:właśnie moze byc lipton jeszcze jest 1 parking ale tam sa zwalniacze i nw czy wszyscy przejadą :p
1. dupczal
2. kolczat
3. arcadiom
4. szaraf
5. nathalie
6. Maciek.
7. kicus96
8. _Dave.
9. Konstruktor
10. Damian1988s
11. kamsta.
- Konstruktor
- Forum Audi 80
Panowie czym się przejmujecie .... nie będzie miejsca to się inne auta odholuje <ok>
Poza tym jak chcecie mieć miejsce to trzeba się umówić pod Geantem na 3Stawach w Katowicach a jak będzie lało to przynajmniej schowamy się w podziemnym parkingu i już
Chociaż sądzę że nie ma co kombinować i nic nie zmieniajmy ... a zobaczy się na miejscu - CHOCIAŻ podejrzenie o ilość wolnego miejsca jest UZASADNIONE
Poza tym jak chcecie mieć miejsce to trzeba się umówić pod Geantem na 3Stawach w Katowicach a jak będzie lało to przynajmniej schowamy się w podziemnym parkingu i już
Chociaż sądzę że nie ma co kombinować i nic nie zmieniajmy ... a zobaczy się na miejscu - CHOCIAŻ podejrzenie o ilość wolnego miejsca jest UZASADNIONE
- Konstruktor
- Forum Audi 80
100% że nie będzie miejsca, jestem praktycznie co tydzień na paprach teraz i cały parking zawalony a jak będzie 24 ciepło to to samo będzie, więc wydaje mi się że lepiej umówić konktetną miejscówkę i będzie git bo później będzie kombinowanie, nigdzie nie staniemy tam żeby pogadać gdzie jedziemy, porozdzielamy się i będzie lipa :lol:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
dokładnie tak samo sobie to wyobrażam jak Konstruktor, ja bym jeszcze proponował parking pod szkołą obok kauflanda w tychach i może ustalimy, że pierwsze miejsce spotkania będzie na paprach i jak tam nikogo nikt nie znajdzie to byśmy pojechali może na ten parking obok kauflandu (ale nie przy samym kauflandzie)
- Konstruktor
- Forum Audi 80