Witam
widzę że moje informacje rozwiązały problem.
[B3 1,6TD] Odpala i po 3 sekundach gaśnie.
Tak wracając do zonków i zagadek to pamiętam jak w 1992r mój wujek kupil nowe 1,6td po paru po ok 5 latach jezdzenia auto zaczeło nie palic na ciepłym , i rozpoczynał sie pewien rytuał z otwarciem maski i studzeniem silnika silnik miał wymieniony cały układ wtryskowy i nic co sie okazało po kilku miesiącach walki do wymiany poszla głowica i wszystko wróciło do normy :mrgreen: niestety żniwo wypadków po kilku dniach zabrało auto i jego
Oby nas nigdy takie zagadki nie trafiały
Oby nas nigdy takie zagadki nie trafiały
Witam.
Panowie faktycznie winna była pompa oleju a dokładniej zawór regulujący ciśnienie. Po wymianie auto pali normalnie nie gaśnie po 3 sekundach.
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje, szczególnie koledze greg.ko który napisał mi o tym problemie.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-12-30, 23:55 ]
Witam.
Jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc. Niestety musiałem sprzedać moją audiczke Teraz mam Passata B3 93r. 1,9TD silnik AAZ. Mimo wszystko będe zaglądał na to forum.
Pozdrawiam.
Panowie faktycznie winna była pompa oleju a dokładniej zawór regulujący ciśnienie. Po wymianie auto pali normalnie nie gaśnie po 3 sekundach.
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje, szczególnie koledze greg.ko który napisał mi o tym problemie.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2007-12-30, 23:55 ]
Witam.
Jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc. Niestety musiałem sprzedać moją audiczke Teraz mam Passata B3 93r. 1,9TD silnik AAZ. Mimo wszystko będe zaglądał na to forum.
Pozdrawiam.