[Rybnik/Żory] w środy widzimy sie w Rybniku
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
W sobotę byłbym dopiero po 16, niedziela i poniedziałek teoretycznie całe wolne. Piszcie komu jeszcze pasuje bo jakby miały być trzy auta to trochę słabo. Jakby nie patrzeć są święta, pewnie nie każdy ma możliwość podjechać, pewnie też nie każdy miał czas żeby wejść na forum, przeczytać moją wiadomość i zainteresować się tematem. Ale nie przesądzam sprawy, dlatego jakby co to ja jestem za
-
- Forum Audi 80
Patrząc na prognozy pogody, nie wiem czy znajdą się chętni na ten weekend. Mnie ewentualnie pasowałoby w niedzielę, ale to zależy od ilości chętnych. Ciekawą sprawą jest spot organizowany na 24 kwietnia w Tychach. Zapowiada się grupka kilkunastu, może nawet ponad 20 osób, więc może to byłaby dobra okazja żeby zapoznać się z ludźmi z okolicy, z którymi w późniejszym czasie można by było robić bardziej "lokalne" spoty Tak czy siak idzie lato, więc myśleć trzeba
P.S. Gdyby znalazło się kilka chętnych na 24.04 to można zorganizować jakiś punkt gdzieś na trasie, gdzie zjechaliby się wszyscy zainteresowani, tak żeby do Tych/Tychów już jechać w jakiejś małej grupce.
P.S. Gdyby znalazło się kilka chętnych na 24.04 to można zorganizować jakiś punkt gdzieś na trasie, gdzie zjechaliby się wszyscy zainteresowani, tak żeby do Tych/Tychów już jechać w jakiejś małej grupce.
-
- Forum Audi 80
No ja bym ewentualnie do Rybnika podjechał, ale to jak ? Będzie nas dwóch czy kolega Bochyn też będzie ? Może ktoś jeszcze ? Kolega MichalG95 pytał dzisiaj w PW o spoty, może będzie zainteresowany.joandaw pisze:Niedziela po południu może pod wieczór
Makro jest zadaszenie nie wiem jak z wjazdem lub jakieś inne propozycje?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80