[B4 2.3 NG] Taśma Led nad nogi ?
[B4 2.3 NG] Taśma Led nad nogi ?
Witam. Chciałbym zamontować taśme led w audi nad nogi u kierowcy narazie, i tu mam pytanie czy ktoś by mi wytłumaczył co, gdzie i jak to podłączyć aby świeciło ? Pasowało by mi na jakiś włącznik abym mógł sobie włączać i wyłączać kiedy chce. Lecz niewiem co i jak, ktoś mógłby coś poradzić ??
Zależy jak chcesz, czy to ma się zapalać, gdy włączasz pozycyjne, itd itd. Ja bym sobie z pokręteł nawiewu, a nawet od radia wziął +12 pojawiające się po włączeniu świateł, i dodatkowo przełącznik zamontował, w przypadku gdy nie chce aby mi świeciło
[ Dodano: 2016-02-03, 11:54 ]
Lub bezpośrednio z akumulatora +12, przełącznik i śmiga <ok>
[ Dodano: 2016-02-03, 11:54 ]
Lub bezpośrednio z akumulatora +12, przełącznik i śmiga <ok>
ja mam już takie coś a kupiłem auto 31.03.2016Popcorn pisze:A jak wyprowadzić "przeciągnąć kabel" od akumulatora do środa samochodu ? jakieś zdjęcia itd. by sie przydały bym zobaczył. Bo mam już kupiony kabel,taśme i przełącnzik :evil:
Przewód sobie podepnij pod żaróweczki od oświetlenia nawiewu i będziesz miał to mega fajnie ukryte oraz możesz regulować natężenie tego oświetlenia jak kręcisz tym "dinksem" na liczniku ... jak znajdę czas to Ci pokaże foto tutaj...polecam weź w silikonie taśmę to możesz śmiało to wodą lać nawet