Przywitaj się z nami
-
Intransfer24
- Forum Audi 80

-
zipero0912
- Forum Audi 80

- Kontakt:
-
Hubert80B3
- Forum Audi 80

Witam!
Witam,mam na imię Paula , pochodzę ze Starachowic. Na stronkę trafiłam szukając informacji na temat mojego świeżo zakupionego autka Audi 80 2.0 DaCapo z 1990r. Auto jak na te lata bardzo dobrze się trzyma,więc trzeba je ratować :-> Pozdrawiam !
Hej!
Cześć wszystkim,
Mam na imię Krzysiek, pochodzę z Olsztyna(Warm-Maz), jeżdżę (a właściwie odbudowuję) Audi 80 Avant 2.6.
Na pytanie jak znalazłem odpowiem że wpisałem w google audi 80, więc trudno nie było
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :mrgreen:
Mam na imię Krzysiek, pochodzę z Olsztyna(Warm-Maz), jeżdżę (a właściwie odbudowuję) Audi 80 Avant 2.6.
Na pytanie jak znalazłem odpowiem że wpisałem w google audi 80, więc trudno nie było
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :mrgreen:
Witam mam na imię Filip, mieszkam w Złocieńcu (Zachodniopomorskie). Jestem w posiadaniu
Audi B4 1.9 TD AAZ 75KM, SEDAN. Samochód odziedziczyłem po Ojcu, jeździł nią 14 lat. Prawo jazdy posiadam aktualnie od miesiąca, mam 18 lat, ale już od małego interesowałem się tym autem, wiem tyle co przeciętny zjadacz chleba, planuję odrestaurowanie mojej ślicznotki, Siemanko wszystkim :lol: :lol:
Audi B4 1.9 TD AAZ 75KM, SEDAN. Samochód odziedziczyłem po Ojcu, jeździł nią 14 lat. Prawo jazdy posiadam aktualnie od miesiąca, mam 18 lat, ale już od małego interesowałem się tym autem, wiem tyle co przeciętny zjadacz chleba, planuję odrestaurowanie mojej ślicznotki, Siemanko wszystkim :lol: :lol:
-
legendarny
- Forum Audi 80