Witam, sprawa wygląda tak szukałem foteli i kanapy do sedana, zależało mi na tym żeby kanapa była z podłokietnikiem i zagłowkami ale mogę kupić za 150zł komplet przednie fotele + tylną kanapę tyle że kanapa nie ma ani podłokietnika ani zagłówków. Moje pytanie brzmi czy ktoś przerzucał materiał z kanapy bez podłokietnika na taką z? albo zamontował w jakiś magiczny sposób do jednoczęściowej tylnej kanapy podłokietnik?
Czy tapicer dałby radę z taką robotą? Wiadome że braknie materiału na podłokietnik ale mam swoje oparcie z podłokietnikiem więc nie będzie problemu tylko pytanie czy jest to możliwe w ogóle...
Druga sprawa czy jest jakaś możliwość wrzucenia zagłówków do takiej kanapy?
Przeszukałem już forum i nie znalazłem takiego pytania, z góry dzięki za pomoc <ok>
[b4] przekladanie obicia kanapy
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
No właśnie sam nie wiem co to jest za wzór, widziałem dużą ilość B4 i w żadnej takiego nie było, szukałem nawet w necie i nie mogłem tego znaleźć.. w każdym razie temat nieaktualny bo umówiłem się z babką na 150zł a jak przyjechałem kilka dni później to wyskoczyła z ceną 300 gdzie jeszcze do tapicera z 2 fotelami musiałem jechać
W każdym razie dla potomnych dowiedziałem się od znajomego który to już przerabiał i dobry tapicer da radę spokojnie przełożyć materiał z oparcia niedzielonego na dzielony z podłokietnikiem, no i na logikę trzeba będzie dokupić troche materiału ale to nie jest wielki problem...
W każdym razie dla potomnych dowiedziałem się od znajomego który to już przerabiał i dobry tapicer da radę spokojnie przełożyć materiał z oparcia niedzielonego na dzielony z podłokietnikiem, no i na logikę trzeba będzie dokupić troche materiału ale to nie jest wielki problem...