Witam wszystkich, stałem się posiadaczem jakieś pół roku temu 80tki.
O Aucie: Napęd przedni, ok 320-330 tyś km przebieg, wyposażenie standard plus klima i szyberdach, skrzynia manual.
Autko chwilowo ma mniej uroku jednak jest plan, stoi w garażu już rozbebeszone trochę i zamierzam zrobić:
Podsufitkę nową, oraz mieszek
Fotele białe już mam z boczkami tzw parapetami
Zakupiłem kierownicę od s2
Nowy grill gdyż stary po małym zdarzeniu poprzedniego właściciela stracił uśmiech
Do tego mam sporo gadżetów, typu dodatkowe zegary ciśnienie temp oleju oraz napięcie akumulatora, jakieś ładne plastiki silnika z logiem V6,
Oraz pewnie wiele innych rzeczy których teraz nie pamiętam.
Chcę zrobić jeszcze jakąś regenerację lamp gdyż są oryginalne i niekoniecznie dobrze świecą
Odrestaurować felgi oryginalne od b4, gdyż już też w garażu czekają na opiekę i wybór koloru
Zaprzyjaźniony kolega z forum c4 wymienił mi ostatnio silnik, gdyż w starym coś pukało.
Także jakiś plan jest, do lata coraz bliżej, więc i motywacja lekko zwiększona.
Na razie wrzucam fotkę poglądową z roku 2012 żeby nikogo nie wystraszyć, pewnie z biegiem prac składania będę miał do Was kilka pytań oraz pochwalę się postępem jak zobaczę jakieś światełko w tunelu
Dla zachęty autko jest ciekawe i ma większość oryginalnego lakieru poza maską, nie mniej jednak przy nawoskowaniu koledzy mówili że teraz też jest dość ładna.
Po zakupie po umyciu :
Narazie zdjęć w całej okazałości nie mam, gdyż spędzi w garażu jeszcze kilka dni.