[B4 2.3 NG] mocowanie silnika???
[B4 2.3 NG] mocowanie silnika???
Panowie i Panie mam pytanie.
Czy silnik 2,3 NG w moim przypadku rok 1991r jest gdzieś złapany na śrubach do ramy czy jakiegoś innego dupstwa bo mam podejrzenie że czegoś u mnie pod maską brakuje. Przy wrzucaniu biegu 1-go lub wstecznego silnik podnosi się lub opada do podłogi.
Przy czym czasami też słyszę metaliczne walniecie ...jak silnik tak opada czy idzie w gore to może wydech wali po podłodze czy jak.....? Sam nie wiem😋
Dajcie znać czy ten silnik ma tak się bujać???
Czy silnik 2,3 NG w moim przypadku rok 1991r jest gdzieś złapany na śrubach do ramy czy jakiegoś innego dupstwa bo mam podejrzenie że czegoś u mnie pod maską brakuje. Przy wrzucaniu biegu 1-go lub wstecznego silnik podnosi się lub opada do podłogi.
Przy czym czasami też słyszę metaliczne walniecie ...jak silnik tak opada czy idzie w gore to może wydech wali po podłodze czy jak.....? Sam nie wiem😋
Dajcie znać czy ten silnik ma tak się bujać???
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Kolego mam. Z tym ze silnik idzie w gore i w dol😒 nie ma żadnego jakby trzymania...boje sie ze przez to może wydech stykać po podlodze😞Leo pisze:a przednią poduszkę to masz? Tą co jest przy mocowaniu przednim za zderzakiem ?
silnik wisi na niej, plus 2 poduchy po bokach.
[ Dodano: 2016-05-15, 15:04 ]
Pomocy!!!
Jakies foto tej poduszki przedniej bo może moja jest do wyrzucenia
- quattroBandit
- Audi 80 Klub