Dobra drogabezdachu pisze: Auto mialo byc jak najbardziej zblizone o oryginału, w tonacji Audi.
Auto klasa, ma prezencję i nic nie kłuje w oczy.
PS:
jak zmieściłeś takie opony 225/45/75 ?:) 75cali
Mówisz - maszneh pisze: Jak miałbym sie czepiać, to przednie halogeny mgielne są trochę szare i psują ogólny efekt
Oczywiście, ze wymieniłem dwie sztuki.Rozumiem, ze dwa wymieniłeś?
Przydaje się i to bardzo latem w korkach na mieście przyjemny chłodek to podstawabezdachu pisze:Tak sie w sumie zastanawiam, po co komu klima w cabrio, ale skoro jest na wyposażeniu to musi działać !!!
Jak co to ten czwartek mi pasi bo cały tydz jestem w krajubezdachu pisze:Spocik można zrobić, mysle ze idealnym terminem będzie jakiś czwartek.
Wtedy właśnie pod stadionem Lecha odbywa sie spot "poznańskie klasyki nocą".
Zjeżdżają sie wtedy piękne klasyczne auta, i jest okazja do spotkania.
http://www.poznanskie-klasyki.pl/
Jesli jeszcze ktoś nie byl, to ostrzegam bo idzie zwariować. Tyle wspaniałych pojazdów w jednym miejscu.
Latem na trasie nad morze 500 km nie da się tyle godzin jechać cały czas z otwartym dachem gdy słonce mocno świeci i temp 32 stopnie. Po za tym trochę wieje i jest hałas przy dużych prędkościach.(130 km/h.) Po kilkuset kilometrach zaczyna trochę męczyć, więc zamykamy dach i uruchamiamy klimę. Dach można otworzyć już w terenie zabudowanym dojeżdżając już do celu podróży. Przykładowo podczas upału nadciąga ulewa i jak zamkniemy dach to we wnętrzu i tak jest gorąco, bo deska rozdzielcza nagrzana od słońca oddaje ciepło. Wtedy tylko klima bo otwarcie okna nie ratuje podczas ulewnego deszczu. Też mam klimę działa sprawnie ale nie była odgrzybiana. Wykonam to przed wyjazdem do Ingolstadt.bezdachu pisze: Tak sie w sumie zastanawiam, po co komu klima w cabrio, ale skoro jest na wyposażeniu to musi działać !!!