[b4] Maska - tworzywo i carbon
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
to sa odlewy laminatowe i dostepne sa takze inne elementy coupe =- z tego co pamietam to niedzwiadki i jego ekipa robili te wzory jak albertowi odchudzali auto...
dla tych co niewiedza takie elementy stosuje sie tylko w sporcie bo raz ze lekkie i malo wytrzymale to po uszkodzeniu natychmiast sie je daje na przemial...
kup maske niedlubana jesli masz korozje albo tylko pomaluj swoja jesli masz nieatrakcyjny lakier...
obklejanie maski okleina carbonowa to juz zupelna bzdura i godna jest wlepki wiejskiego tuningu... :evil:
dla tych co niewiedza takie elementy stosuje sie tylko w sporcie bo raz ze lekkie i malo wytrzymale to po uszkodzeniu natychmiast sie je daje na przemial...
kup maske niedlubana jesli masz korozje albo tylko pomaluj swoja jesli masz nieatrakcyjny lakier...
obklejanie maski okleina carbonowa to juz zupelna bzdura i godna jest wlepki wiejskiego tuningu... :evil:
U mnie z maską prawie wsysko ok, błyszczy się jak trzeba, drobne odpryski jak na kazdej masce - z oryginalnym lakierem, na szwie przy błotniku lakier zaczyna pękać i wuchodzą burchelki - pociągnełem to biteksem - na ciemnym aucie przy zamkniętej masce absolutnie nic nie widać. Zastanawiam się czy to nie wada fabryczna - bo tylko na tym szwie widać.
Zastanawiam się czy to poprawić czy wymienić maske...
Zastanawiam się czy to poprawić czy wymienić maske...
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Panowie powiem tak, robiłem swego czasu na szrocie i przyjechała do nas taka 90tka zza Odry co miała właśnie maskę przednia i klapę tylną z laminatu, pomalowana jak całe auto. Miała jakąś tam pieczęć niemieckiej firmy tuningowej, ale jak to wyglądało od spodu to szkoda gadać... osobiście nie polecam takich wynalazków. Tak jak mówi UFOtm lepiej zainwestować w zdrową maskę oryginalną. Pozdrawiam
Właściwy człowiek napisał co trzeba - odnośnie plastkowej maski.
Tylna klapa coupe to oryginalnie plastik.
[ Dodano: 2009-08-06, 21:33 ]
http://www.allegro.pl/item706335151_aud ... a_oem.html
OTO MASKA O KTÓREJ TU ROZWAZAMY
Tylna klapa coupe to oryginalnie plastik.
[ Dodano: 2009-08-06, 21:33 ]
http://www.allegro.pl/item706335151_aud ... a_oem.html
OTO MASKA O KTÓREJ TU ROZWAZAMY
-
- Forum Audi 80
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
A pomyslales o rozwiazaniu typu wywalic podnosnik szyby i wzmocnienia oraz listwy zewnetrzne i wsadzic plexi z okienkiem zamiast szyby... sama rama drzwi z blacha zewnetrzna nie bedzie wiele ciezsza od wzmocnionych trocin w zywicylumberjack pisze:Witam Panowie
Macie może jakieś namiary gdzie dostanę maskę i drzwi z laminatu (drzwi coupe) ponieważ odchudzam moje auto Będę bardzo wdzięczny
pozdrawiam