Witam. Prezentuję wam moją maszynę, to typowy clasic golas. Audi 80 2.0 LPG, 90 kucy, rocznik 1994, 11 lat jest w Polsce, reszte spędziła w Niemczech. Przebieg: 295 tys. km.
Wyposażenie:
- Wspomaganie kierownicy
- Centralny zamek
- LPG założony w 2015r.
- Alufelgi
- Elektryczny szyberdach
- Podłokietnik w tylnej kanapie + podłokietnik dla kierowcy
- Przyciemnione szyby, tylna i tylne boczne
Cele:
- Poprawki kosmetyczne
- Czyszczenie i polerka (może lakierowanie) alufelg
- Polerka reflektorów
- Zakup nowego car audio
- Zakup nowych gumowych dywaników i schludnych pokrowcy
Jestem świeżakiem i nie jestem zbyt doświadczony w robieniu różnych zaawansowanych upgreadów, podsyłajcie propozycję jak coś łatwego mogę dorobić do mojej audicy.
Zdjęcia:
[Audi 80 2.0, 90 KM, ABT, 1994r] Srebrny Pocisk
Pocisk to to nie jest:) fajna baza, coś można z tego zrobić. Osobiście mnie się dużo bardziej podoba pakiet poliftowy czy deska z air i boczki z kieszeniami, proponuje dołożyć od razu elek, przednich szyb:) poszedł bym jeszcze w zderzak od coupe nie jest drogi a zawsze to coś innego i oczywiście soczki lub ewentualnie zespolone lampy, także masz przy czym działać.
A i obrotek zamiast bigbena
Powodzenia i nie zapomnij nas na bieżąco informować:)
A i obrotek zamiast bigbena
Powodzenia i nie zapomnij nas na bieżąco informować:)
- Sagitari
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Bardzo ładny sedan. Podoba mi się takie zestawienie srebrnego lakieru plus ori felgi.
Zauważyłem, że piszesz o polerce reflektorów. To trudna sprawa, bo jak sądzę masz zapewne odpryski na szklanych kloszach, które niestety nie są łatwe do usunięcia.
Mam oryginalne Helki dzielone od kierunkowskazów, które również mam zamiar zregenerować. Z tego co się zorientowałem, da się to jedynie wykonać poprzez obróbkę papierami ściernymi o różnej gradacji i dopiero na koniec polerowanie tlenkiem ceru, ewentualnie wymiana samych szklanych kloszy na nowe zamienniki
Zauważyłem, że piszesz o polerce reflektorów. To trudna sprawa, bo jak sądzę masz zapewne odpryski na szklanych kloszach, które niestety nie są łatwe do usunięcia.
Mam oryginalne Helki dzielone od kierunkowskazów, które również mam zamiar zregenerować. Z tego co się zorientowałem, da się to jedynie wykonać poprzez obróbkę papierami ściernymi o różnej gradacji i dopiero na koniec polerowanie tlenkiem ceru, ewentualnie wymiana samych szklanych kloszy na nowe zamienniki
- Daniel Choros
- Forum Audi 80