To musisz w końcu cos ruszyćmusiej pisze:proszę kolegów aby rzucili okiem na moje logi. Nic nie ruszane

To musisz w końcu cos ruszyćmusiej pisze:proszę kolegów aby rzucili okiem na moje logi. Nic nie ruszane
Przepłukaj ,może odzyska sprawnośćmusiej pisze:Właśnie przeplywka zaczęła ostatnio fiksować na vagu
Przy niesprawnej przepływce nie ma opcji żeby auto zbieralo się normalnie ,a co dopiero jak rakieta .O rakiecie ,to można pomyśleć dopiero ,jak już jedzie jak na fabrykę przystalomusiej pisze:ale rakiety to z mojej B4-ki nigdy nie było.
Wskazania przeplywki są co najmniej dziwne ,własnie nie bardzo wyglądające na trwałe zaniżanie z powodu zanieczyszczenia "drucika" ...więc skoro nie pomogło czyszczenie ,to albo masz nieszczelość pomiedzy przepływką a turbo ,albo w przeplywce pada elektronika ,czyli zwykle "zimne luty "musiej pisze:Przepływkę już płukałem w ben. ekstrakcyjnej i jest bez zmian . Spróbuję podkupić używaną i podmienić.
A co tu można poradzić ,jak to żenadaSux256 pisze:Dzwoniłem do tego tunera co robił te auto. W ramach reklamacji jutro jadę na korektę softu.
Jakieś rady? Bo według niego wszystko zostało zrobione ok.
Tak ma być ...interesują cię wartosci osiągane ,a nie specyfikacja ...soft jest modzony wiec specyfikacja wygląda inaczej niż w ori sterownikach , a jak chcesz sprawdzić czy wartosć powietrza zasysanego jest prawidlowa ,to tylko podczas jazdy ,wartosci osiągane mają się pokryć z tymi ze specyfikacji ,czyli ok 1100 ...bawiąc się w logi na postoju, o przeplywomierzu niczego się nie dowiesz ...zresztą nawet podczas jazdy jego wskazania są ścisle powiązane ze ssaniem turbiny ... jak nie ma odpowiedniego zasysania przez turbinę ,to i przepływomierz nie bedzie pokazywał pełnych wartości .Odpisałem ci na PW że niektórymi wskazaniami na tym sterowniku ,nie nalezy się przejmować... tak ma być i kropkaKuba98314 pisze:Zrobiłem w moim zetorku logi statyczne dawki powietrza i mam problem z interpretowaniem tego. Mam nadzieję że powiecie czy te logi świadczą o złej pracy i co może być powodem tego.